Vrachtwagenchauffeur
Jumbo Supermarkten
Veghel, Netherlands, Netherlands
4 dagen geleden

Jij wordt ons visitekaartje op de weg. In onze grootste winkelwagens val je namelijk zeker op. De gele vrachtwagens met groot het Jumbo logo zien mensen van ver.

Op jou kunnen we dan ook vertrouwen om ons ook op de weg goed neer te zetten. Ondertussen heb je de kans om het landschap van Nederland of België te verkennen, of allebei! Van de snelweg tot de kleinste dorpsweggetjes, jij wordt er blij van bij te dragen aan de leukste boodschap.

Dat doe je als vrachtwagenchauffeur bij Jumbo.

Maak van klanten fans met de baan als vrachtwagenchauffeur

Zeven dagen per week moeten onze winkels voorzien worden van producten. Daarvoor rij jij van het distributiecentrum naar de winkels om de goederen af te leveren en te helpen met het laden en lossen.

Je komt niet met lege handen weer terug, je neemt bijvoorbeeld de lege kratten, rolcontainers en de sinaasappelschillen mee van de winkel.

Dankzij de tablet in jouw vrachtwagen ziet de winkel precies wanneer jij aankomt. Zo staan er altijd mensen klaar om jou te helpen met het lossen en laden.

Klaar? Dan ga jij weer op pad naar het distributiecentrum of door naar de volgende winkel. Je rijdt twee of drie keer heen en weer tussen winkels en het distributiecentrum dus naast je zelfstandige werk tijdens het rijden is er ook genoeg contact met collega’s die jou natuurlijk graag zien verschijnen.

In jouw baan als vrachtwagenchauffeur hou jij onze winkels voorzien van hun bestellingen. Je rijdt netjes en zorgvuldig, je bent immers ons rijdend visitekaartje.

De winkels worden zeven dagen per week bevoorraad. Zowel ’s ochtends vroeg als ’s avonds laat. We vragen daarom wat flexibiliteit van jou.

Maar dat kan je ook van ons verwachten. Wil je graag ’s ochtends kunnen sporten of rustig de hond uitlaten? Dan kijken wij met je mee naar passende werktijden voor jou. Verder heb je :

 • Ben je in het bezit van rijbewijs CE, code 95 en een digitale tachograafpas;
 • Heb je ervaring met het rijden met een trekker en oplegger;
 • Ben je flexibel inzetbaar tussen 04.00 en 22.00 uur en op zaterdag (in overleg tevens zondag);
 • Ben je klantvriendelijke en representatief;
 • En beheers je de Nederlandse taal en / of Engels taal.
 • Wat je van ons krijgt

  Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s.

  Als vrachtwagenchauffeur mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je :

 • Een goed salaris tussen de €1400,- en €2400,- per 4 weken.
 • Extra toeslag voor bijzondere tijden, weekenddagen.
 • Overwerktoeslag van maar liefst 50%.
 • Je komt rechtstreeks bij ons in dienst, krijgt een contract voor een langere looptijd met uitzicht op een vast contract.
 • Je ontvangt 10% korting op je boodschappen, dit wordt uitbetaald met je salaris.
 • Kosteloze nascholing (code 95).
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie van mentorchauffeur of transportbegeleider.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
 • Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Rene Keeris (Afdelingsmanager Transport) via rene.keeris jumbo.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier