Monteur demontage en reiniging
Start People
Nijkerk, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Bij onze relatie draait het om mensen. Ze zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Zij richten ons onder andere op het op maat assembleren en repareren, onderhouden en keuren van hulpmiddelen voor zorginstellingen, zorgkantoren & gemeenten.

In verband met een vertrekkende collega zijn zij voor hun depot in Nijkerk Gld op zoek naar een medewerker demontage & reiniging.

Functieomschrijving

Je bent medeverantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende hulpmiddelen. Je (de)monteert en reinigt zowel mechanische als elektrische hulpmiddelen en onderdelen ervan.

Ook zorg je ervoor dat de hulpmiddelen en onderdelen ervan schoon in ons magazijn komen te staan en direct opnieuw herinzetbaar zijn.

Verder zorg je dat hulpmiddelen op de juiste plek komen te staan en zorg je voor orde en netheid in het magazijn. Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag.

Functie-eisen

Jij bent iemand die van aanpakken weet! Je steekt graag je handen uit de mouwen en kunt secuur werken. Je werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen waardoor je resultaten levert binnen de afgesproken termijn.

Je hebt enige technische aanleg, kunt gestructureerd werken en werkt graag in teamverband. Dan is dit de perfecte baan.

Een diploma is niet perse nodig. Iemand die de motivatie en de juiste drive heeft nodigen wij graag uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe de organisatie nog sterker in de markt neer kunnen zetten en bieden we jou ruimte om te groeien en ontwikkelen.

Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Dit ligt bij aanvang tussen € 1.685,00 & € 2.050,00. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vaste baan.

De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen.

Werk je minder dan 40 uur, dan is je ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk en daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan je fitnessabonnement.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier