Projectingenieur civiele techniek waterbehandeling - PMC AW
Witteveen+Bos
Deventer, NL
16 uur geleden
source : Monsterboard

Weleens bedacht hoe er in waterzuiveringsprocessen op energie bespaard kan worden? Of hoe verouderde drinkwatersystemen en afvalwatersystemen van een stad in een opkomend 3e wereldland kunnen worden verbeterd?

Deze kans krijg je in de functie van projectingenieur civiele techniek binnen onze sector Energie, water en milieu. In onze maatschappelijk relevante waterprojecten breng je in multidisciplinair teamverband civieltechnische expertise in om te komen tot innovatieve (ontwerp)oplossingen.

Hierbij werk je nauw samen met diverse andere specialisten zoals procestechnologen, werktuigbouwkundigen, geotechnici, constructeurs, geohydrologen, etc.

Afhankelijk van de gevolgde master specialisatie kun je ook directer betrokken zijn bij procestechnologische vraagstukken.

Daarnaast zul je bijdragen aan het opstellen van haalbaarheidstudies, ontwerpen, contracten en kostenramingen. Witteveen+Bos streeft er naar jou op te leiden en door te laten stromen tot een rol als vakspecialist of projectleider.

De standplaats voor deze functie is Deventer of Rotterdam. Vanuit onze product-marktcombinaties (PMC’s) Afvalwater en Drinkwater en proceswater werken onze professionals aan spraakmakende en innovatieve waterprojecten.

Naast projecten in Nederland, zijn we ook werkzaam in Afrika, Azië, Caribisch gebied en het Midden Oosten. Wij voeren interessante projecten uit voor zeer diverse klanten, van (semi-)overheid tot grote industriële multinationals.

 • Wat wij vragen een recent afgeronde wo-opleiding civiele techniek met een water(management) of milieu specialisatie; passie voor het samen met anderen oplossen van complexe technische vraagstukken;
 • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en het Engels; internationale ambitie en bereidheid tot reizen;
 • werkervaring niet vereist; ondernemend en initiatiefrijk; enthousiasme. Wat wij bieden dynamische werkomgeving in nationale en internationale projecten;
 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams; ontwikkeling van jouw kennis en vaardigheden;
 • bezig zijn in de volle breedte van de civiele techniek; deelname aan ons 'Starterstraject' met vaardigheidstrainingen en persoonlijke ontwikkeling;
 • aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op doorgroei naar projectleiderschap; ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • marktconform salaris en goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden; afwisseling en veelzijdigheid in afvalwater- en drinkwaterprojecten.

  Wie wij zijn Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

  Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt.

  Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

  De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Reageren? Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online.

  Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ir. M. (Michel) Bretveld, groepsleider Civiel drinkwater en proceswater, telefoon of met de heer ing.

  E. (Eric) Buunk, groepsleider Civiel afvalwater, telefoon . Vacaturenummer .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier