Logistics Engineer
Deutsche Bahn AG
Tilburg
9 uur geleden

Offer :

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan in een dynamische organisatie waarin we met plezier samenwerken. Veel ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en vrijheid om te ondernemen.

Je komt te werken bij een internationaal bedrijf met een ondernemende, open en informele cultuur waarbij de lijntjes graag kort worden gehouden.

Jij kan helpen Schenker nog succesvoller te maken. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jij komt te werken bij een Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature?

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Een pre-employment screening is onderdeel van deze procedure.

Tasks :

Logistics Engineer Systems WMS Vestiging : Corporate Tilburg. Afdeling : Solutions Engineering Systems WMS Aard van het dienstverband : fulltime De functie Heb jij kennis op het gebied van IT en logistiek en wil je deze inzetten bij een top 3 wereldspeler in de logistiek?

Dan hebben wij een mooie functie voor jou. Wij zijn op zoek naar een WMS consultant die zich graag in projecten vastbijt om deze tot een succes te maken! Je bent werkzaam op het snijvlak van logistieke oplossingen en de bijbehorende IT componenten.

Binnen een projectteam ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de gehele WMS inrichting en optimalisatie voor nieuwe klanten.

Je bent onderdeel van de staf organisatie (16 FTE) van Contractlogistiek in de Benelux en werkt nauw samen met collega's, leveranciers en klanten.

Je standplaats is Tilburg. Je reist binnen het cluster waar de vestigingen, klanten en projecten zijn. Als WMS Consultant heb je het volgende takenpakket : -

Je analyseert bestaande warehouse processen en draagt daarvoor verbetervoorstellen aan - Je stelt procesbeschrijvingen en functionele specificaties op voor het uitvoeren van processen -

Je implementeert nieuwe klanten op vestigingen en bent daarbij onderdeel van een project team - Je documenteert alles en zorgt ervoor dat er waar nodig op de juiste manier wordt gerapporteerd -

Je ondersteunt, onderhoudt en verbetert onze systemen (WMS / EDI, Reporting, Carrier Management) - Je blijft zelf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en doet waar nodig verbetervoorstellen om ook in de toekomst alle klantvragen te kunnen blijven beantwoorden -

Je voert overleg met (eind)gebruikers en klanten tijdens projecten - Je traint super users in het gebruik van de systemen en zorgt dat alle kennis op peil blijft

Requirements :

Om deze uitdagende rol te kunnen uitvoeren geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afgeronde HBO-opleiding richting Logistiek en tussen de 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Uiteraard is affiniteit met ICT maar vooral kennis van logistieke processen voor ons het aller belangrijkste. Jij bent flexibel in tijd en plaats, kan snel schakelen tussen projecten en houdt je hoofd koel onder druk.

Wij zoeken iemand met een hoge mate van verantwoordelijkheid, je hebt overtuigingskracht en werkt resultaatgericht. Je bent cijfermatig en analytisch goed onderlegd.

Jouw goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is essentieel voor alle communicatie intern en extern.

Bij onze afdeling werken collega's met een gezonde portie humor, geduld en creativiteit en out of the box denken wordt altijd gewaardeerd.

Wij sluiten onze sollicitatie af met de 3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is! Niets voor jou als 1. ...jij alleen, zonder collega's projecten beheert en niet graag deel neemt aan projectmeetings.

2. jij allergisch bent voor humor, benen op tafel sessies en je mening geven. 3. jij liever met de bits en bytes van systemen bezig bent en niet met het grotere logistieke proces Iets voor jou als 1.

jij houdt van een gezonde portie humor en bijdraagt aan een gezellige en positieve werksfeer 2. jij met jouw geduld en creativiteit ons team komt aanvullen, meedenken, verbetervoorstellen en vooral initiatief nemen, daar houden we van! 3.

jij vrijheid in jouw rol fantastisch vindt, onderweg, qua locatie, qua tijden en vooral eigen regisseur kan zijn van je eigen baan, projecten en jij een graag geziene gast bent in het bedrijf en bij klanten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier