Flexibele bijbaan in het onderwijs bij Lyceo
Lyceo
Landelijk, Nederland
5 dagen geleden
source : StudentJob

Een bijbaan bij Lyceo betekent afwisselend werk, passend bij jouw rooster. Je kan het hele jaar door aan de slag als examentrainer, huiswerkbegeleider, bijlesdocent, studievoorlichter, CodeKlas begeleider en nog veel meer.

Zo ben je niet alleen nuttig bezig, maar leer je zelf ook!

Wat ga je doen?

Aan de slag als examentrainer

Ben jij een expert in één of meerdere examenvakken? En kun jij de examenstof goed overbrengen op examenkandidaten? Dan is een bijbaan als examentrainer wat voor jou! Wanneer je een heel weekend aan de slag gaat verdien je minimaal €150. Meld je nu aan!

Wat wij bieden

 • Een flexibele bijbaan met doorgroeimogelijkheden
 • Het hele jaar door afwisselend werk, bij jou in de buurt
 • Interne trainingen
 • Een toffe werkomgeving met inspirerende en leuke collega’s
 • Last but not least, een goed salaris
 • Wat wij vragen :

 • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding. Met minimaal een havo achtergrond
 • Je wilt je kennis graag delen met scholieren
 • Je wilt flexibel aan de slag, rond je collegerooster
 • Je bent een leider met positieve uitstraling
 • Over Lyceo

  Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd. Want een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf.

  Soms is meer ondersteuning nodig : uitleg bij dat lastige vak, hulp bij het plannen van huiswerk of persoonlijke support in die spannende examentijd.

  Maar op een school met honderden leerlingen, is individuele begeleiding door de docent niet altijd mogelijk. Daarom zijn wij er, met extra persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Lyceo verzorgt

  huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, lente- en zomerscholen, codeerklassen en nog veel meer. We zijn een innovatieve en dynamische onderwijsonderneming.

  Voel jij je thuis tussen ambitieuze, inspirerende en bovenal gezellige collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Doorgroeimogelijkheden

  Laat jij aan ons zien dat er een talent in jou schuilt? Dan kun jij doorgroeien naar toptrainer, selecteur, verschillende functies op het hoofdkantoor of misschien zelfs naar vestigingsmanager.

  Genoeg mogelijkheden dus!

  Solliciteren

  Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan via de knop Solliciteer direct’ en vul je gegevens in op de website van Lyceo! Wij ontmoeten je graag op één van onze selectiedagen die doorlopend door heel Nederland plaatsvinden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier