Tekenaar Elektrotechniek
Teqoia
Rotterdam, Nederland
2 dagen geleden
 • De werkzaamheden bestaan uit : Je vertaalt schetsen of voorlopige tekeningen naar technische tekeningen;Je tekent ontwerptekeningen en principeschema'
 • s;Je verzorgt coördinatietekeningen en opstellingstekeningen voor technische ruimten en tekeningen voor prefabricage;Je verzorgt detailtekeningen op schaal alsmede revisietekeningen;
 • Je voert, in voorkomende gevallen, eenvoudige berekeningen uit;Je bent sparringspartner binnen het engineeringsteam.In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia;
 • een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

  Wat heeft Teqoia te bieden? Kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever; Een aantrekkelijk en goed salaris; salarisindicatie van € 2300,-

  € 2800,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring en opleiding); Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiedagen, pensioenregeling, etc.

  Begeleiding en carrière advies;Doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden; Evt. een reiskostenvergoeding en / of onkostenvergoeding.

  Teqoia is een netwerk van technisch specialisten. Wij werven en detacheren toptalent op MBO+, HBO en WO werk- en denkniveau voor bedrijven die ertoe doen.

  We geloven in mensen en kennen de wereld van onze opdrachtgevers. Vanuit een diepgaande passie voor technologie zorgen we telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

  Voor deze functie kom je in dienst van Teqoia met als doel om uiteindelijk in vaste dienst te treden van onze opdrachtgever.

  Onze opdrachtgever is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Ze zijn actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie en er heerst een zeer goede werksfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier