Vakleerkracht Bewegingsonderwijs West-Friesland
Team Sportservice
Haarlem, NL
3 dagen geleden

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs West-Friesland

Solliciteer

Team Sportservice West-Friesland is voor het schooljaar 2022-2023 op zoek naar een collega voor de functie :

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs West-Friesland

8-38 uur per week

Ben je op zoek naar een leuke baan in de sport en onderwijs met marktconforme arbeidsvoorwaarden? Wil je jezelf op verschillende vlakken ontwikkelen?

Wil je alleen lessen bewegingsonderwijs geven of misschien ook het verschil maken met naschoolse evenementen, projecten en activiteiten?

Solliciteer dan nu op deze functie.

Dit breng jij mee

Je hebt (binnenkort) een afgeronde ALO-opleiding docent lichamelijke opvoeding. Je beschikt (bijna) over een auto en bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

Waar kom je terecht?

Je gaat onderdeel uitmaken van ons team in West-Friesland. Ons kantoor is gevestigd in Nibbixwoud. Wij geven les op diverse basisscholen in de regio.

Jij kunt gaat lessen geven in de gemeente Medemblik, Opmeer, Koggenland, Drechterland, Stede Broec of Enkhuizen

Wij bieden jou een werkplek :

 • waar je onderdeel uit maakt van een groot team van vakleerkrachten (onze vaksectie) die regelmatig overleg hebben over ontwikkelingen, trends, casussen en bijscholingsmomenten en gemeentelijk sportbeleid.
 • waar je kunt leren van je collega vakleerkrachten. Onderdeel van onze werkwijze is dat de vakleerkrachten lessen van collega’s bezoeken om elkaar te voorzien van feedback.
 • waar je gekoppeld wordt aan één van onze ervaren vakleerkrachten als vaste buddy.
 • waar je kunt werken met ons vakwerkplan, jaarplanning en methode welke telkens in ontwikkeling is en waar jij invloed op hebt.
 • waar je naast lessen bewegingsonderwijs ook projectwerk kunt oppakken ter afwisseling van de werkweek en eigen ontwikkeling.
 • Hierdoor kun jij jezelf op meerdere vlakken ontwikkelen.

 • waar sport, bewegen en een gezonde leefstijl dagelijks centraal staan.
 • waar ontwikkeling centraal staat. Naast ontwikkeling via de vaksectie biedt de Team Sportservice Academy workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties.
 • waar naast het werk tijd is voor ontspanning, want er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.
 • Wij samen

  Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid.

  Je start met een jaarcontract per 15 augustus voor het aantal uur dat jij beschikbaar bent per week. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging tot de mogelijkheden.

  De arbeidsvoorwaarden die wij je bieden zijn marktconform en passend binnen de huidige ontwikkelingen in het basisonderwijs.

  Heb je hier vragen over? Laat ons dit vooral weten!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier