Software Developer
Topicus
Deventer, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw werkzaamheden als software developer Als software developer werk jij dagelijks aan Gidso, een platform dat zorgt voor een betere samenwerking tussen gemeenten, gezinnen, jeugdzorg en sociale wijkteams.

In sprints ga je samen met jouw collegas werken aan de ontwikkeling van technologie die het platform steeds verder verbetert en zo de zelfredzaamheid van de burgers steeds iets meer vergroot.

Je gaat aan de slag met je eigen user stories, reviewt stories van collegas en werkt natuurlijk ook aan nieuwe features.

Daarnaast ben jij de specialist als het aankomt op APIs (interfaces en koppelingen). Binnen het team is er de behoefte en de ruimte voor kennisdeling en coaching.

Jij, als senior software developer, vindt het dan ook leuk om jouw kennis en expertise op een coachende en actieve manier te delen en over te brengen richting jouw collegas.

De dagelijkse stand-up is daarbij een mooi moment om elkaar scherp te houden en om andere collegas te inspireren met jouw kennis en ervaring.

Vereiste ervaring en skills als software developer Voor deze functie zoeken we een ervaren software developer. Je hebt een hbo- of wo-studie afgerond richting Informatica en hebt minimaal zon 5 jaar relevante werkervaring.

 • Verder heb je ruime ervaring met : Java 8, Apache Wicket, Spring Boot, Hibernate en ReactJS; Docker; Relationele databases (postgreSQL);
 • Grondige kennis van en ervaring met APIs en interfaces; Agile en Scrum; Spring, Hibernate en Junit; Build tools zoals Maven, IntelliJ IDEA en versiebeheer (Git);
 • Ervaring met coachen / kennisoverdracht is een pre. Wat kun je van Topicus verwachten? Vanaf dag één ben je een Topicaan en maak je deel uit van ons bijzondere bedrijf.

  Je komt terecht in een hechte organisatie waar je nieuwe vriendschappen kunt sluiten met collegas die net als jij ondernemend en gedreven zijn.

  Ook bieden wij je zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, wordt je contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

  Verder bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hieronder de unieke job benefits. Jouw ontwikkeling bij Topicus Voor jou is deze functie dé manier om door te groeien tot een heuse expert.

  Alleen Bij Topicus houden we er niet van om mensen in een hokje te plaatsen waar ze maar één ding mogen doen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto.

  Daarom kun je binnen Topicus ook andere ambities waarmaken. Wellicht zie jij jezelf over een paar jaar wel in een leidinggevende rol.

  Wil je met jouw Java expertise ook impact maken binnen andere divisies, zoals Zorg of Onderwijs. Of wil je jouw kennis overdragen op mede-Topicanen of studenten.

  Na het onboarding-traject - waardoor je de organisatie van binnen en buiten leert kennen - plan je daarom al snel een eerste gesprek met jouw talentbegeleider om te bespreken wat jouw toekomstplannen zijn en wat ervoor nodig is om daar te komen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier