Officier Logistiek Manager (VWO/HBO-P)
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Rijen
5 dagen geleden

Dit ga je doen

Als Officier Logistiek coördineer, plan en controleer je de goederenstroom binnen de Koninklijke Luchtmacht. Daarbij krijg je te maken met moderne en complexe (wapen)systemen, zoals vliegtuigen en helikopters, maar ook met (missie)ondersteunende systemen als communicatie- en radarsystemen.

Jij zorgt ervoor dat alle luchtmachtonderdelen op tijd over het juiste materieel beschikken om hun taak uit te voeren. We hebben diverse functies op allerlei logistieke terreinen, zoals Supply Chain Management, Transport, Inkoop, Warehousing & Distributie, Facilitair Management en Operationele Logistiek.

Beschik jij over leiderschaps- en managementvaardigheden én heb je gevoel voor logistiek? Dan is dit jouw uitdaging.Opmerking : als je wordt aangenomen voor deze functie word je bij Defensie aangesteld met als functietitel Officier Logistiek’.

PLUSPUNTEN VAN DEZE FUNCTIE

 • Salaris : naast je bruto basissalaris leveren onze toeslagen en onze gunstige reiskosten-, pensioen- en ziektekostenregeling netto een aangename verrassing op.
 • Uitdaging : je werkt met uniek materieel in een bijzondere werkomgeving en krijgt veel verantwoordelijkheid.
 • Doorgroeimogelijkheden : Defensie is naast werkgever ook een groot opleidingsinstituut, waar je (betaald) opleidingen kunt volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
 • Hier ga je werken

  Je kunt op verschillende plekken gaan werken. Bijvoorbeeld bij de Main Support Base van de Luchtmacht op Woensdrecht, op een van de operationele onderdelen, bij de Directe Materieel Organisatie (DMO) of binnen een ander krijgsmachtdeel.

  Voordat je aan de slag gaat, volg je de vierjarige Militair Wetenschappelijke Opleiding (MWO) aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda en een vakopleiding van een aantal maanden.

  De Militair Wetenschappelijke Opleiding die je zal volgen, is de bacheloropleiding Militaire Bedrijfswetenschappen (MBW).

  Jouw profiel

  Je bent in het bezit van een VWO diploma (met wiskunde A / B) of een HBO-propedeuse (+VWO certificaat voor wiskunde A / B), hierbij is wiskunde A / B afgerond met minimaal een 5,5.

  Ben je al in het bezit van een bachelorsdiploma of zit je in het laatste jaar van je bachelor? Kijk dan bij de vacature Officier Logistiek (HBO / WO).

  Een andere mogelijkheid is een vergelijkbaar buitenlands diploma, aangevuld met een certificaat op vergelijkbaar niveau voor Nederlands (of Nederlands als tweede taal NT2 Staatsexamen II) en een certificaat op vergelijkbaar niveau voor Engels.

  Je bent tussen de 17 jaar en 27 jaar en 11 maanden

  Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

  Je hebt een zwemdiploma nodig

  Je groeit persoonlijk

  Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen.

  Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend zijn.

  Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

  Train je fit

  Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld.

  Belastbaarheidsniveau voor deze functie : 1

  Jouw loopbaan

  Als Officier Logistiek start je in een functie op het gebied van Supply Chain Management, Transport, Inkoop, Warehousing & Distributie, Facilitair Management of Operationele Logistiek.

  Wanneer je als officier doorgroeit, behoren uiteenlopende functies binnen de Bedrijfsvoering en Instructie / Onderwijs tot je mogelijkheden.

  01 / 02

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier