Houtrotspecialist
Faber Personeelsdiensten
Sneek
6 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als houtrotspecialist hou je je uiteraard bezig met het repareren van houtrot. Jij bent specialist in het herkennen van houtrot en plekken waar snel houtrot kan ontstaan.

Je repareert dit vervolgens op een vakkundige manier door middel van twee componenten pasta. Je hebt ook ervaring om delen van bijvoorbeeld kozijnen te vervangen en of te herstellen (deelvervanging).

Je werkzaamheden voer je uit bij bewoners op de projecten van onze opdrachtgever. Dit zijn omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten.

Kortom een leuke afwisselende baan. Heb je naast deze specialisatie ook ervaring als schilder dan is dit een extra plus!

Wij weten dat jij als schilder / houtrotspecialist al goed zit of een goede baan kan krijgen. Bij Faber maken we het graag nog nét een stukje beter.

Hoe wij dit doen? Check ons aanbod!

Ben jij de kandidaat

 • Je bent communicatief vaardig, representatief en je werkt graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met klanten en bewoners
 • Je werkt graag met professionele producten en materialen
 • Je werkt graag in teamverband samen met gemotiveerde collega's
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs
 • Ben je in het bezit van VCA? Anders stelt Faber jou in de gelegenheid om dit certificaat te halen
 • Wat wij bieden

  Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij garanderen jou het hele jaar door werk met een salaris wat begint bij € 2.850,00 bruto per maand (afhankelijk van je werkervaring).

  Wij snappen dat je zekerheid wilt, daarom bieden wij je een vast contract bij goed functioneren. Ontwikkeling stimuleren wij, dus krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met behulp van 2 cursussen / trainingen per jaar.

  Ook heb jij de keuze bij welk pensioenfonds (Stipp Plus of BPF Schilders) je jouw pensioen gaat opbouwen.

  Verder bouw je punten op bij ieder gewerkt uur, waarmee je spaart voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. En misschien nog wel het belangrijkste, werkplezier! Naast hard werken is plezier ook erg belangrijk.

  Wij zorgen ieder jaar voor een gezellige zomer- en winterborrel met al jouw Faber collega’s. We geven jou veel persoonlijke én oprechte aandacht, omdat we jou als vakkracht waarderen.

  Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie, je zal je snel thuis voelen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier