Servicetechnicus Beveiligingstechniek Zuid-Nederland
Haldu Groep
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Voor een van onze opdrachtgevers, een familiebedrijf in de technische sector, zijn wij op zoek naar een Servicetechnicus Beveiligingstechniek.

Heb jij een elektrotechnische achtergrond, snap jij het een en ander van IT- en IP-systemen en woon je in het zuiden van ons land? Lees dan verder!

Als Servicetechnicus Beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van specialistische onderhouds- en servicewerkzaamheden aan beveiligingsinstallaties bij de klanten van onze opdrachtgever.

Hierbij kun je denken aan inbraakbeveiligingssystemen en camera- en toegangscontrole. Naast het oplossen van storingen, ben je ook verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van de installaties.

Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met jouw collega's voor een maximale klanttevredenheid. Je krijgt van onze opdrachtgever een goed uitgeruste en representatieve servicebus en je werkt aan de hand van een duidelijk takenoverzicht.

Werken via Haldu DeGraaf

Haldu DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestiging Hengelo is het oosten en midden van Nederland.

De ervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld.

Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de Servicetechnicus Beveiligingstechniek die we zoeken voor onze opdrachtgever? Kom je uit het zuiden van Nederland?

Twijfel dan niet en solliciteer direct. Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met onze recruiter Johnny van Duiven. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 10 22 14 59 of per e-mail via j.vanduiven degraaf.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier