Techniek Coordinator
Van der Vlist
Moerdijk
4 dagen geleden

Jij hebt het : passie voor techniek en een operationeel hart met coordinerende skills. Als Techniek Coordinator bij Van der Vlist in Moerdijk ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en planning van de uit te voeren technische activiteiten.

Van der Vlist beheert de volledige supply chain van haar klanten waaronder de uitvoering van technische activiteiten aan construction equipment (zoals bulldozers, graafmachines en scheepsmotoren).

Deze waarde toevoegende activiteiten organiseer je, informeer je en rapporteer je richting onze klanten en andere partijen in de keten.

De activiteiten die je aanstuurt bestaan o.a. uit assembleren, modificeren en het uitvoeren van kwaliteitscontroles van de machines.

Samen met de teamleader stuur je een operationeel team van technisch specialisten aan.

De werkzaamheden van Techniek Coordinator

In de functie van Techniek Coordinator ben je verantwoordelijk voor het dagelijks plannen van technische werkzaamheden aan construction equipment en de operationele uitvoering hiervan in onze eigen werkplaatsen.

Hierbij ben je het aanspreekpunt voor de klant en dien je deze te informeren over de voortgang en bespreek je de te verwachten forecast.

Samen met de teamleader stuur je het operationele team aan en ben je samen met een administratieve medewerker verantwoordelijk voor de administratie rondom techniek.

Werkzaamheden vinden procesmatig plaats. Het ERP-pakket speelt hier een cruciale rol in. Procesmatig denken en de administratieve vastlegging in het systeem hiervan is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Kennis (verkrijgen) van douanezaken en de daarbij behorende papierstroom binnen het proces is essentieel.

Het meedenken met en vormgeven van de toekomstige ontwikkelingen van het techniek proces binnen de vestiging Moerdijk is wat wij ook van jou verwachten in deze functie.

Als geschikte kandidaat dien je over de volgende karakter eigenschappen te beschikken : proactieve mentaliteit, oplossingsgerichtheid en accuratesse.

Je beschikt over een operationele en klantgerichte instelling en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je wordt gemotiveerd door techniek en dynamiek, waarbij kwaliteit en optimaal procesverloop voorop staan.

Plannen en organiseren is jouw passie.

Wat biedt Van der Vlist

 • Een uitdagende werkomgeving waar gewerkt worden aan construction equipment;
 • Een collegiale sfeer, in ons team van 35 personen is een grote mate van samenwerking en kennisoverdracht;
 • Een stabiel en gezond familiebedrijf en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Beroepsgoederen vervoer;
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling.
 • Profiel van de geschikte kandidaat

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een intrinsieke interesse voor techniek;
 • Administratief vaardig;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Stressbestendig en prioriteiten kunnen stellen;
 • Kennis van supply chain, logistiek en douanezaken is een prĂ©.
 • Wat is Van der Vlist voor bedrijf

  Van der Vlist is een Hollands familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring en een eigen cultuur. Wij zijn een nationaal en internationaal opererend logistieke service provider met een passie voor transport en techniek.

  Daarin zijn wij integer en transparant en steeds op zoek naar de optimale oplossingen voor onze klanten.

  Van der Vlist Terminal Moerdijk B.V. maakt onderdeel uit van de Van der Vlist groep en beschikt in Moerdijk over een eigen havenkade, werkplaatsen, opslagfaciliteiten (binnen en buiten) en eigen transportmaterieel.

  Van der Vlist Terminal Moerdijk B.V. is gespecialiseerd in de complete handling (op- en overslag) van staal, Break-Bulk, Heavy Lift en Project lading, maar ook het uitvoeren van technische processen van haar klant, bijvoorbeeld de assemblage van graafmachines & scheepsmotoren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier