Projectleider infrastructuur en mobiliteit
ARCADIS Belgium nv
Arnhem, Gelderland, Netherlands
2 dagen geleden

Previous job Next job JOB DESCRIPTION

Jij adviseert in weginfrastructuur, energie-infrastructuur en mobiliteitsprojecten, waarbinnen je ook meewerkt aan offertes.

Wat ga je doen?

Voor onze adviesgroep zoeken we een projectleider voor weg-, energie-infrastructuur- en mobiliteitsprojecten, die het ook uitdagend vindt om aan offertes mee te werken en binnen deze projecten te adviseren.

Iemand waarop we kunnen bouwen en het leuk vindt om junioren uit het team te coachen en te inspireren

Anton van Meulen Projectleider

De adviesgroep Integrale Plannen van de Business Area Mobility voert multidisciplinaire projecten uit op het gebied van weg- en spoorinfrastructuur en mobiliteit.

Met de energietransitie in volle gang, komen daar nu ook steeds meer energie-infrastructuur projecten bij. Onze werkzaamheden bevinden zich meestal in de beginfase van deze projecten, zoals haalbaarheidsstudies, quickscans, verkenningen en planstudies.

Projecten waarmee wij ons nu of recent hebben beziggehouden :

 • Koningscorridor : we onderzoeken voor de gemeente Den Haag een verbetering van het bestaande tramnetwerk met een hoogwaardige lightrailverbinding tussen Scheveningen, Madurodam, Den Haag CS, Zoetermeer en Delft.
 • Deze zogeheten Koningscorridor moet in 2040 rijden.

 • Snelwegaansluiting A1 / A30 : het uitvoeren van een MIRT-onderzoek met als doel het kwalitatief en kwantitatief inzichtelijk maken van de doorstromingsproblematiek op de A1 / A30 en het, in samenwerking met diverse omgevingspartijen, opstellen van oplossingsrichtingen en de beoordeling van de effectiviteit.
 • Van Berckelstraat gemeente s-Hertogenbosch : voor de gemeente hebben we een variantenstudie uitgevoerd om de verkeersoverlast in de straat te verminderen en de verkeersveiligheid te vergroten.
 • Dit heeft geleid tot de keuze om de Van Berckelstraat in te richten als fietsstraat waarbij de lijnbus te gast is. We zijn nu bezig met het opstellen van een ontwerp voor de definitieve inrichting van de straat.

 • Verkenning Rail Gent Terneuzen : verkennende studie om de bestaande spoorbereikbaarheid van de Kanaalzone Gent-Terneuzen te verbeteren.
 • Deltacorridor : voor 5 ministeries trekken wij de initiatieffase voor de aanleg van buisleiding(en) tussen de haven van Rotterdam, Chemelot te Limburg en Noordrijn-Westfalen in Duitsland geschikt voor het transporteren van verschillende productstromen, zoals waterstof, koolstofdioxide, LPG en propaan.
 • Als projectleider ligt jouw verantwoordelijkheid op twee verschillende taakgebieden. Enerzijds stuur je zelfstandig een multidisciplinair projectteam aan, waar je ook zelf een inhoudelijk rol pakt.

  Hierbij werk je samen met collega’s naar het projectresultaat toe, naar wens van de klant en binnen budget. Je vindt het leuk om mensen te verbinden en samen te werken met veel verschillende partijen.

  Daarbij ben je ondernemend; je ziet kansen en tegelijkertijd heb je een goed risicobesef. Anderzijds help je mee met het binnenhalen van dit soort projecten door mee te werken aan offertes en te zorgen dat er bij indiening een kansrijke aanbieding ligt.

  Je werkt in een adviesgroep met breed georiënteerde adviseurs en projectleiders met veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid.

  Daarnaast ben je onderdeel van een groot bedrijf met veel mogelijkheden en uitdagende projecten in binnen- en buitenland.

  Je werkt bij de klant, vanuit huis, onderweg of op een van onze kantoren, waarbij Amersfoort, Arnhem en Rotterdam de meest voor de hand liggen.

  Wat vragen wij?

  Wij zoeken een resultaatgerichte en ondernemende projectleider met overtuigingskracht. Je opereert graag initiërend, komt met frisse ideeën en weet van aanpakken.

  Je kunt goed omgaan met mensen en creëert enthousiasme bij opdrachtgevers en collega’s.

  Verder heb je een :

 • Hbo- of wo-diploma op het gebied van Civiele Techniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of daaraan verwant;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider en / of adviseur;
 • Ervaring met het leiden van weg, spoor en / of energie-infrastructuur- en / of mobiliteitsprojecten, die zich nog in de studiefases bevinden (haalbaarheidsonderzoeken, verkenningen, planstudies);
 • Een certificaat Prince2 Foundation of IPMA-D Certified Project Associate is een pre.
 • Bovendien ben je

 • Ondernemend en doelgericht
 • Sociaal en communicatief vaardig
 • Een teamspeler
 • Schriftelijk en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels
 • Flexibel wat betreft werktijden en locaties
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke van Herwerden, recruiter, via telefoonnummer 06 2706 0689 of via Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-MVH

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier