Product Developer Dames – de Koopman
COSTES
Lijnden, Noord-Holland, Nederland
6 dagen geleden
source : Fashionjobs

Ben jij ambitieus? Heb jij lef? Wil jij onderdeel zijn van een ontzettend tof, nieuw project?Op zeer korte termijn zal De KOOPman, de nieuwe formule van The Sting Companies, het grootste pand aan de Koopgoot in Rotterdam openen, in de voormalige Hudson Bay.

In dezelfde periode zullen we ook de KOOPman gaan openen in de Hudson Bay panden in Tilburg, Amersfoort, Apeldoorn en Breda! Een modewarenhuis met 10 merken voor heren en 10 merken voor dames tegen scherpe prijzen.

WAT GA JIJ DOEN?WAT BRENG JIJ MEE?- Hands on mentaliteit, energiek en een no nonsens attitude.- Je bent op de hoogte van de gehele dames markt in alle segmenten en trends.

 • Data / inkoop gedreven.- Commercieel, dynamisch, creatief, flexibel en snel kunnen handelen t.o.v. de markt.- Een oplossingsgerichte, energieke en altijd positieve instelling.
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in de retail en / of wholesale branche.WAT BIEDEN WIJ?- Een inspirerende werkomgeving binnen een jong, creatief en ambitieus team in Lijnden (Amsterdam).
 • De uitdaging om een hele collectie op te zetten voor een sterk merk.- Een uitstekend salaris.- Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen, 25% personeelskorting, reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, pensioenregeling.
 • Heerlijke verse lunch.- Flexibele begin- en eindtijden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier