Opleidingscoördinator
Burg Groep
Heerhugowaard, NL
1 dag geleden

Binnen Burg willen wij onze mensen graag zo goed mogelijk opleiden en ontwikkelen. Dit doen wij onder andere door het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s, het opzetten van handboeken, en het ondersteunen bij de implementatie.

Echter gaat dit niet van zelf en daarom zijn wij opzoek naar jou! Wij hebben iemand nodig die goed kan communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, die op een juiste manier kennis over kan brengen en niet geheel onbelangrijk, ervaring heeft in een productie omgeving! Kortom, ben jij de opleidingscoördinator die wij zoeken?

Wat ga jij doen binnen Burg als opleidingscoördinator?

Als opleidingscoördinator ben jij een belangrijke schakel binnen het opleidingsproces van de productie binnen Burg. Je helpt bij het ontwikkelen, beheren en monitoren van beleidsdocumenten op opleidingsgebied van de productie.

Tevens zorg jij ervoor dat iedereen de opleiding krijgt die hij of zij nodig heeft en ondersteun je de verschillende locaties bij het schrijven van procesbeschrijvingen, dergelijke handboeken en richtlijnen.

Naast deze taken organiseer en geef je collectieve trainingsdagen en beoordeel je examens op onderdelen van het ontwikkelde opleidingsprogramma.

Kort samengevat; je ontwikkelt een opleidingsinfrastructuur van de productie die als blauwdruk fungeert voor de hele Burg Groep.

Je bent adviseur, trainer, coach, aanspreekpunt en informatie verschaffer voor wat betreft de invulling van het opleidingsplan / pad en verdere implementaties daarvan.

Wie zoeken wij?

 • Iemand met HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een technische opleiding.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Ervaring met kennisoverdracht.
 • Het liefst ervaring binnen een productieomgeving of vergelijkbaar
 • Ervaring in soortgelijke functie
 • Wie is Burg?

  Waarschijnlijk doet de naam Burg niet 1 2 3 een belletje rinkelen, echter is de kans onwijs groot dat je Burg al langer kent dan je denkt.

  Burg Groep is namelijk een toonaangevend Europees producent van azijnen, limonadesiropen, automotive- en reinigingsartikelen.

  Veel mensen hebben minsten één van deze producten in huis, jij waarschijnlijk ook! Dat is het mooie en bijzondere aan ons familiebedrijf : al 70 jaar zijn wij wereldwijd een zeer actieve speler met acht productielocaties in vijf Europese landen, zonder dat we het van de daken schreeuwen.

  Werken bij ons geeft jou :

 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een klein en efficiënt team.
 • Uitdagingen binnen nieuwe projecten en doelstellingen
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Salaris conform intern salarisbeleid van max. 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op fulltime basis.
 • Zijn wij een match?

  Bij Burg Groep hechten we veel waarde aan innovatie en groei. Dit uit zich niet alleen in onze producten en werkprocessen maar ook in ons personeel én op het gebied van duurzaamheid.

  Wij vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen groeien en een stem hebben. Iedereen kan input leveren vanuit zijn of haar functie en meedenken over de te behalen doelstellingen van de organisatie.

  Wij zijn ondernemer in hart en nieren, dragen het uit in ons werk en in onze waarden en nemen iedereen hier in mee. Iedereen is tenslotte expert of specialist in zijn / haar vakgebied, op zijn / haar afdeling.

  Juist door die professionaliteit én het samenwerken maken wij het verschil. Spreek dit jou aan? Laten wij dan samen kennismaken!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier