Project Manager
Hartd.
Roosendaal, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Heb jij graag de leiding over het volledige project en kan jij goed omgaan met vrijheid, ondernemerschap en flexibiliteit?

Wil jij meewerken aan de mooiste multidisciplinaire projecten bij aansprekende klanten? Dan ben jij de Project Manager die wij zoeken.

SPIE is op zoek naar een project manager die volledig eigenaarschap pakt voor de projecten en die een team kan leiden. Je zorgt er samen met je team voor dat er een professionele en veilige uitvoering van de projecten plaatsvindt.

Hiervoor maak je duidelijke en heldere afspraken met de klant, komt deze na en deelt deze met je team. Hiervoor ben je in de calculatie fase al betrokken bij het project, dus het is van belang dat jij goede kennis van contractmanagement hebt.

Je levert goede planningen aan, zorgt ervoor dat de financiën kloppen en rapporteert over de voortgang van het werk. Jij bent het visitekaartje voor SPIE bij de opdrachtgever en je zorgt er dus voor dat je een goede relatie, service en kwaliteit levert.

Lijkt deze functie jou op je lijf geschreven? Lees dan snel verder!

Functie eisen

Voor de functie van Project Manager zijn wij op zoek naar iemand die zich makkelijk staande houdt in een hectische omgeving met multidisciplinaire projecten.

Wij zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en verschillende belangen hoog kan houden. Herken jij jezelf hierin?

Dan ben jij de Project Manager die wij zoeken.

Voor de functie van Project Manager beschik je over :

 • Meerdere jaren ervaring met het aansturen van multidisciplinaire projecten, want jij moet de leiding kunnen nemen in dergelijke projecten
 • Bekendheid met projectmanagement methodieken, bij voorkeur PRINCE2
 • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring, want jij moet snel kunnen schakelen tussen verschillende processen
 • Arbeidsvoorwaarden

  Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over het bedrijf en over de vacature.

  Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze?

  Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

  Bij deze functie passen de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • Een marktconform salaris van tussen de € 4.500 en € 5.500 bruto per maand
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen
 • Flexibele arbeidstijden : een uur eerder of later beginnen is geen probleem
 • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
 • De mogelijkheid om jouw functie in parttime of fulltime uit te voeren
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier