Management Assistant 32-40 uur Consultancy
Bloem Werving and Selectie
Amsterdam
2 dagen geleden

HR Starter opgelet! Gelijk starten als junior HR Adviseur? Het kan! Heb jij een relevante universitaire studie afgerond?

Nu klaar om het HR vak uit te gaan oefenen? Of heb je max 2 jaar ervaring en wil je de volgende stap gaan maken? Check dan snel dit profiel.

Het bedrijf :

Het betreft een internationale consultancy organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam.

In Nederland zijn ze toonaangevend, met velen medewerkers en een groot aantal kantoren verspreid over het hele land.

Het team bestaat uit 1 HR Director, 3 HR Adviseurs / Managers (van junior tot senior), twee recruiters, 2 HR Assistants en een casemanager.

Daarnaast wordt heel nauw samengewerkt met hun People & Culture afdeling.

Werkzaamheden :

De functie van Junior HR Adviseur is een zelfstandige functie op operationeel niveau. Een functie waarin jij je naast operationele HR werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld arbeidsvoorwaardelijke en arbeidsrechtelijke vraagstukken, verzuim en doorstroom.

Naast het signaleren en terugkoppelen van ontwikkelingen en knelpunten die op de werkvloer spelen ontwikkel jij je naar een adviseursrol waarbij je de business zal gaan adviseren over HR processen e over de toepassing van het HR beleid en -instrumenten.

We zijn op zoek naar een nuchter persoon, niet status gevoelig en iemand die een volwaardig gesprekspartner kan zijn voor de partners binnen deze organisatie.

Je hebt oprecht interesse in het HR vak en wil je daar verder in ontwikkelen. Verder ben je praktisch en pragmatisch ingesteld en weet jij, je handen uit de mouwen te steken.

Het is belangrijk dat je leert van je omgeving en de eventuele fouten die je maakt. Het is vallen en weer opstaan en de schade zo veel mogelijk beperken.

Je kan snel schakelen en bent slim genoeg om continue de juiste beslissing te nemen. Jouw overtuigingskracht is sterk en je kan goed de rust bewaren in hectische situaties.

Wij zoeken voor deze functie een stevige’ persoonlijkheid. Enige relevante werkervaring (in de vorm van bijvoorbeeld stage) is een pre, maar minstens zo belangrijk is jouw persoonlijkheid.

Om succesvol te kunnen werken binnen deze organisatie met kritische professionals is het van belang dat je jezelf durft te zijn, nuchter bent en in staat bent een goede band op te bouwen met de mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten.

Zij leiden je op tot een volledige adviseur, maar jij zal je handen uit de mouwen moeten steken en het leuk vinden om de verschillende werkzaamheden binnen HR op te pakken.

Kwaliteiten / competenties :

 • Een afgeronde WO Master (harde eis!); bij voorkeur op het gebied van HRM of Bedrijfskunde. Helaas is (Arbeid & Organisatie) Psychologie voor deze functie geen passende vooropleiding;
 • Tussen de 0-3 jaar werkervaring;
 • Het goed bijhouden van de ontwikkelingen in het vakgebied en in staat zijn de invloeden daarvan op bestaande richtlijnen te signaleren;
 • Ideeën achter de theorie kunnen vertalen naar de praktijk;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift en in staat zijn de taal van de fiscalist’ te spreken;
 • Zelfstandig werkend met een proactieve instelling. Je bent flexibel, accuraat en in staat om gestructureerd zaken te onderbouwen;
 • Gevoel voor interne verhoudingen hebben, organisatiesensitief;
 • Je bent pro-actief en toont initiatief;
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent lekker nuchter en dit combineer je met fijne humor;
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Amsterdam;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar;
 • Bij voorkeur zo snel mogelijk beschikbaar.
 • Zij bieden :

  Een startsalaris tussen €2.600 €2.800 bruto per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek en afhankelijk van werkervaring en leeftijd.

  27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering en een premievrij pensioen.

  Daarnaast krijg je ook een lease-auto.

  De cultuur is adhoc en flexibel. Nergens zoveel adhoc werk als bij dit bedrijf. Anticiperen en meedenken op hoog niveau wordt er van je verwacht.

  Het wordt gezien als je hard werkt, maar het moet geen doel op zich zijn. Iedereen is belangrijk en iedereen telt mee. De teamspirit is hoog.

  Locatie : Omgeving Amsterdam

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier