Beheerder Energievoorziening Rail
BAM Infra Rail
Bleiswijk, NLD
3 uur geleden

Building the present, creating the future

Zie jij het als een uitdaging om de railinfra storingsvrij te houden en hiermee een vrije treinenloop gaande te houden? Ben jij goed in het motiveren van anderen om dit gezamenlijk te realiseren?

Dan zoeken wij jou als beheerder energievoorziening.

Jouw missie

Als beheerder energievoorziening draag je zorg voor het onderhouden van de elektrotechnische installaties zoals bovenleidingen, onderstations, relaishuizen en schakelkasten van de railinfrastructuur.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het storingsvrij houden en duurzaam slijten van de toegewezen infra assets binnen het contractgebied Rijn en Gouwe.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het volgende :

 • Het vroegtijdig signaleren en daar waar nodig direct herstellen van degeneratie van het spoor anders dan normaal slijtage gedrag, overschrijdingen van duurzaamheids- en veiligheidseisen;
 • oplossen van storingen en preventief de status van de assets inspecteren om storingen voor te zijn;
 • Het (zelfstandig) uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden waarbij je verantwoordelijk bent voor de operationele aansturing van (eigen en ingehuurde) monteurs;
 • Uitvoeren van en input leveren aan een gedegen onderhoudsplan, waarin de te realiseren doelen en condities en de te hanteren normen en richtlijnen zijn verwerkt, zodat een effectieve, efficiënte en veilige uitvoering van de toegewezen activiteiten haalbaar is en blijft;
 • Zorgdragen dat werkzaamheden binnen de gestelde (veiligheid) eisen en vastgelegde wet- en regelgeving worden uitgevoerd.
 • Indien noodzakelijk richt je de werkplekbeveiliging in en geef instructie waar nodig.

  Wat breng je mee?

  Om de functie van beheerder energievoorziening te kunnen vervullen, is het volgende belangrijk :

 • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo opleiding of niveau 3 of 4, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek, waarbij aanvullende vaktechnische opleidingen een pré zijn;
 • Je beschikt over een rijbewijs B (rijbewijs C is een pré);
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan als bijvoorbeeld monteur of technicus;
 • Je vindt werken in de nachten en weekenden geen probleem;
 • Je bent, in verband met mogelijk storingsherstel, woonachtig in de regio van het onderhoudscontract.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  BAM Infra Rail biedt een veelzijdige functie met veel uitdaging en ruimte voor eigen inbreng. Wij bieden een compleet arbeidsvoorwaardenpakket aan met zeer goede secundaire voorwaarden volgens de cao railinfrastructuur, waaronder veel roostervrije dagen naast de 25 vakantiedagen.

  We hebben een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waarin samenwerken en elkaar stimuleren en motiveren centraal staan.

  Zelfontplooiing en opleiding zijn hierbij belangrijke pijlers. Hiermee denken we tot een technisch hoogwaardige eindprestatie te komen.

  Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen, is BAM Learning het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier