Agile Coach
Vodafone Limited
Maastricht, NL
6 dagen geleden

Een steeds wendbaardere organisatie dankzij Agile : jij maakt het waar en vergroot zo onze klantwaarde.

Dit doe je voor onze klant

Wees eens eerlijk, het moet toch een fantastisch gevoel geven wanneer je als Agile coach een hele organisatie transformeert?

Het vergroten van de klantwaarde van VodafoneZiggo is het doel, Agile-werken het middel. Onze organisatie is momenteel volop in transitie en jij zorgt voor een stroomversnelling.

Hoe je dat aanpakt? Je coacht teams om de business agility te vergroten en krijgt hierin volop ruimte voor eigen initiatieven.

Alles om onze klanten nóg beter te bedienen. Bouwen aan een organisatie die een transformatie ondergaat? Bij VodafoneZiggo ga jij het doen.

Zó doe je dit

 • coachen en observeren van teams en collega’s
 • geven van trainingen en workshops die je zelf hebt ontwikkeld
 • de Agile transformatie teamoverstijgend vormgeven
 • de samenwerking binnen het transformatieteam versterken
 • Jij versterkt

  Werken aan klantwaarde, een wendbare organisatie en continue verbetering : dat is waarvoor het team Agile Transformation is opgesteld.

  Samen met zeventien collega’s, zoals andere Agile Coaches en Scrum Masters geef jij vorm aan een andere manier van werken.

  Daar gaat iedereen binnen VodafoneZiggo iets van merken. Je werkt vanuit Utrecht of Maastricht en wordt aangestuurd door Rick van Benten, Manager Agile Transformation.

  Zijn droom? Een zelforganiserend team creëren door Agile principes toe te passen. Net als de organisatie, is óók het team in ontwikkeling.

  Elkaar helpen om elkaar te ontwikkelen. Daar draait het om.

  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

  Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

  Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

  Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

  Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

  Jij hebt hét

  De wil om onze klantwaarde te vergroten via Agile en het enthousiasme om een andere manier van werken te implementeren binnen VodafoneZiggo.

  Jij herkent de behoeftes vanuit teams en speelt daarop in. Daar heb je doorzettingsvermogen voor nodig en de drive om écht iets te willen veranderen in onze organisatie.

  Op teamniveau en op grotere schaal. Dat betekent dat je mensen verbindt en effectief laat samenwerken. Ook heb je voor deze vacature Agile Coach bij VodafoneZiggo :

 • minimaal een hbo-diploma
 • in elk geval 3 jaar ervaring met het begeleiden van Agile teams, bijvoorbeeld als Verandermanager, Teamleider, Teamcoach, Changemanager of Projectleider
 • zeer veel kennis van verschillende Agile principes en methodieken en kennis van scaling, Scrum en Kanban
 • certificaten waarmee je bewijst dat je coachervaring hebt, bijvoorbeeld als Scrum Master of Product Owner
 • Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en andere gunstige arbeidsvoorwaarden
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten
 • Jij doet het

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier