Calculator E enof W
Eminent Groep
Almelo, Overijssel, NL
6 dagen geleden

Wil jij dagelijks werken aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche Dan maak ik graag kennis met jou Als calculator ben je verantwoordelijk voor het voortraject en calculeer je zowel eenvoudige als complexe installaties in de particuliere en utiliteitssector.

Je werkzaamheden bestaan uit het opstellen en uitwerken van calculaties en aan de hand hiervan breng je een offerte uit.

Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers en controleert deze op compleetheid. Je vertaalt de klantvraag enof vraag van de projectleiding in een offerte waarbij je oog hebt voor details technische aspecten en energiebesparende maatregelen.

Je werkt aan de ene kant nauw samen met de tekenaar werkvoorbereiding en projectleiding maar bent aan de andere kant ook in staat om zelfstandig te werken.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier