Corporate recruiter
PWN
Velserbroek, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Hoe ga jij het verschil maken?

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en opleiding, bij voorkeur gericht op HR, commercie of communicatie;
 • Je bezit HR danwel commerciële / marketing of (arbeidsmarkt)communicatie ervaring, in ieder geval kennis en vaardigheden op het gebied van recruitment (werving en selectie) en inhuur van externe arbeidskrachten;
 • Je bent een stevige gesprekspartner die goed doorvraagt en met analytische kwaliteiten verbinding weet te leggen tussen ontwikkelingen intern en extern ten behoeve van het bevorderen van een match tussen PWN en kandidaat;
 • Je hebt ervaring in en affiniteit met (social media) marketing en bent sterk in zowel het doelgroepgericht en creatief schrijven als uitbeelden (denk aan gevoel voor afbeelding / foto en video);
 • Je hebt een echte ik ga ervoor’ mentaliteit, je kunt structuur aanbrengen (inclusief het meetbaar maken van jouw acties) en krijgt een kick van het bereiken van resultaat.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen.

  Je zult deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

  We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een employability (ontwikkelings)budget van €1.

  in 3 jaar. Daarnaast is er het toegankelijke PWN ontwikkelportaal, waarbij o.a. online Goodhabitz trainingen zorgen voor gericht leerplezier.

  Tevens vinden wij een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Zo ben je binnen PWN heel zelfstandig en bieden we je flexibele werkplekken en -tijden.

  Je hebt recht op een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) van ,% per maand. Dit budget omvat onder andere vakantiegeld, extra vakantiedagen en de eindejaarsuitkering.

  Het is dan ook mogelijk om met dit budget extra vakantiedagen te kopen, maandelijks te laten uitkeren of deels op te sparen en in één keer te laten uitbetalen.

  Jij kiest zelf wat je belangrijk vindt! Het bruto jaarinkomen bedraagt voor deze vaste functie, conform schaal 9 van de CAO Drinkwaterbedrijven, maximaal € .

  inclusief FAB) op basis van een -urige werkweek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier