Huishoudelijke Hulp
Beter Thuis Wonen Thuiszorg B.V.
Wijhe, Overijssel, Nederland
4 dagen geleden

Wat breng jij als huishoudelijk hulp met je mee :

Wij zoeken een enthousiast, gemotiveerd persoon die sterk in zijn of haar schoenen staat. Samenwerken en het leveren van kwaliteit staat voor jou centraal.

Net als onze andere medewerkers ben je collegiaal en cliëntgericht. Omdat je werkt met mensen ben je integer en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zowel richting de mens als naar de omgeving.

Jouw werkomgeving als huishoudelijk hulp :

Beter Thuis Wonen zet zich in voor een persoonlijke zorgverlening die precies aansluit op de behoefte van de cliënt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat er met aandacht en plezier de beste zorg en hulp geleverd wordt aan cliënten.

Als huishoudelijke hulp kom je bij je cliënten thuis die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen. Je werkt zelfstandig en altijd in overleg met de cliënt.

Je bent verantwoordelijk voor een schoon en leefbaar huis van de cliënt. Dit doe je aan de hand van het werkplan dat is opgesteld voor de cliënt.

Je valt onder een team, aangestuurd door de Coördinator HO en ondersteund door de Planner HO.

Als huishoudelijk hulp houd jij je bezig met :

Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning. Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de was, stoft af, het strijkwerk, de afwas, stofzuigen, dweilen en maakt de badkamer en het toilet schoon.

Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Het is in deze functie erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt.

Bijvoorbeeld als je ziet dat jouw cliënt extra hulp of zorg nodig heeft. Je biedt onze cliënten structuur door hen te helpen met het coördineren van het huishouden.

Je begeleidt bij het organiseren en uitvoeren van de huishoudelijke taken. Als huishoudelijke hulp kun je je baan prima combineren met je gezin, hobby's en / of andere activiteiten.

Je geeft namelijk zelf aan hoeveel en op welke dagen en tijden je wilt werken. Op basis van jouw wensen maken wij de planning en houden ons hier vervolgens ook aan.

Functie eisen :

 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Ervaring is vereist en je bent minimaal 4 dagdelen beschikbaar;
 • Je bent dienstverlenend, flexibel, signalerend en representatief;
 • Je bezit o.a. de vaardigheden; communicatie vaardig, sensitief en een luisterend oor;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.
 • Beter Thuis Wonen biedt een huishoudelijk hulp :

  Beter Thuis Wonen biedt een goede werksfeer en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder :

 • Salaris conform de cao VVT, inschaling in de HbH schaal;
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering;
 • Ruimte om je verder te ontwikkelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier