Monteur watertechniek
Regiodienst
Naaldwijk, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

Storingen.. Zoals iedereen weet komt dit nooit goed uit. Voor de klant is het belangrijk dat een storing ten eerste goed wordt opgelost door bekwaam personeel.

Daarnaast wilt de klant het proces zo snel mogelijk weer op gang hebben. Daarom zoeken wij voor onze afdeling service een monteur die ons team kan komen versterken.

Wij zijn gevestigd in het Westland en bedienen ook het gehele Westland (Zuid-Holland).

Organisatie

De organisatie is een bekende speler binnen de internationale tuinbouw en een toeleverancier van elektro-, watertechniek en automatisering.

Dankzij de ruime ervaring en de kennis, kan op een snelle en efficiënte manier gewerkt worden. Jij als servicemonteur maakt deel uit van een hecht team.

Functie

Als servicemonteur los jij zelfstandig de storingen op bij de klanten. Dit houdt in dat jij kennis hebt van verschillende klimaat-, energie- en watersystemen en deze systemen niet alleen kan onderhouden, jij bent de spil in het web.

Oftewel, het visitekaartje van het bedrijf! Daarnaast vind jij het niet erg om af en toe een serviceklus in het buitenland op te pakken.

Tevens zijn het draaien van storingsdiensten voor jou geen probleem.

Functie eisen

Wij zoeken een servicemonteur met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, met minimaal in het bezit van zijn MBO opleiding richting elektrotechniek (MBO niveau 3).

Ook heb jij kennis van verschillende computersystemen. Jij bent het visitekaartje van de organisatie en gezien de internationale werkomgeving is het geen probleem om jezelf in het Nederland en Engels uit te drukken.

Aanbod

Wij bieden naast een zelfstandige functie, een salaris conform cao en werkervaring. Daarnaast wacht er een bepaalde tijdscontract op jou en profiteer jij van goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier