Inkoper
Page Personnel
Rotterdam, NL
15 uur geleden
source : Joof.nl

Als Customer Service Medewerker bij dezeopdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het totale orderprocesen de daarbij behorende contacten met leveranciers, klanten eninterne afdelingen.

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is eentussenpersoon voor leveranciers in halffabricaten en deeindgebruiker. Zij neemt voor haar klanten alle logistieke zakenuit handen.

Het bedrijf bestaat uit 3 kantoren, 4 warehouses en 2laboratoria. De huidige vacature is voor het verkoopkantoor van hetbedrijf.

De afdeling Customer Service bestaat op dit moment uit 9medewerkers en 1 teamleider. Omschrijving Je bent binnen dezefunctie verantwoordelijk voor jou eigen leveranciers en zorgt vooreen stabiele relatie met deze leveranciers Je regelt binnen deafdeling de inkoop van grondstoffen en de planning van dezeingekochte grondstoffen Je doet de klachtenafhandeling enregistreert dit correct in het systeem Doet aan een stukjeordermanagement en controleert of de levering van producten op tijdgeleverd worden Daarnaast werk je dagelijks met ERP en CRM systemenJe bent een dagelijkse ondersteuning van het salesteam bij allecommerciële activiteiten Profiel van kandidaat Je hebt minimaal eenafgeronde Hbo opleiding in de richting van de Logistiek Daarnaastheb je minimaal 2-5 jaar werkervaring in soortgelijke functie Jehebt eerder gewerkt met zowel ERP als CRM systemen Ook ben je eenechte teamplayer, heb je uitstekende communicatieve vaardigheden enben je stressbestendig Het is een grote pré als je affiniteit hebtmet de Chemische branche Ook heb je uiteraard een uitstekendebeheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord engeschrift Aanbod Onze opdrachtgever biedt een uitdagende enzelfstandige functie in een gedreven team met internationalebekendheid.

Daarnaast hebben zij uitstekende primaire en secundairevoorwaarden.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier