Coördinator Bedrijfshulpverlening (BHV)
Erasmus MC
Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden

Functie inhoud

In de functie van Coördinator Bedrijfshulpverlening (BHV), ben je zowel coördinerend als uitvoerend bij het geven van oefeningen op het gebied van ontruiming en het gebruik van blusmiddelen.

Je biedt ondersteuning bij de ontwikkeling en uitvoering van tactisch en operationeel beleid op het gebied van BHV en je levert een bijdrage aan de zorg voor een actueel bedrijfsnoodplan.

Je volgt procedures en je ziet toe op de naleving hiervan. Tevens zorg je ervoor dat de BHV-dienstverlening (OTO) wordt geëvalueerd en doe je aanbevelingen voor verbeteringen.

Je genereert en analyseert informatie en je informeert het Hoofd bedrijfshulpverlening over de knelpunten en behoeften van de BHV-organisatie.

Je neemt deel aan verschillende overleggen, waarbij je de BHV-organisatie vertegenwoordigt. Ook verricht je bereikbaarheidsdiensten en neem je deel aan diverse projecten.

Werkomgeving

BHV maakt onderdeel uit van de afdeling Veiligheid & Milieu en valt binnen de pijler Inkoop & Facilitair van het Servicebedrijf.

Veiligheid & Milieu bestaat uit Security, Milieu, BHV en Toegangsbeheer, Receptie en Crisisorganisatie. Het team BHV bestaat uit twee coördinatoren BHV en één Hoofd BHV.

De Coördinator bedrijfshulpverlening legt verantwoording af aan het Hoofd Bedrijfshulpverlening.

Profiel

 • Je hebt mbo werk en denkniveau, aangevuld met een afgeronde opleiding Coördinator BHV.
 • Je bent bereid aanvullende opleidingen te volgen.
 • Daarnaast beschik je over de volgende competenties : groepsgericht leidinggeven, besluitvaardigheid, overtuigingskracht, probleemanalyse en Integriteit.
 • Ook beschik je over goede didactische, communicatieve en sociale vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Tot slot ben je stressbestendig en kun je goed samenwerken met collega’s.
 • Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

  Wat bieden wij

  Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.712 (schaal 8) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een dertiende maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2 / 3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.
 • Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier