Bijrijder horeca distributie
Werk Talent
Amsterdam
5 dagen geleden

Functie omschrijving

Als bijrijder in de horecadistributie begin je de dag door, samen met de chauffeur, de vrachtwagen te gaan laden met de te bezorgen bestellingen zoals bier, wijn, fris en toebehoren.

Wanneer de wagen geladen is vertrek je naar één van de vele losadressen, hier breng je de bestelling naar binnen en neem je het eventuele lege fust meer mee terug naar de vrachtwagen.

Aan het einde van de dag los je de vrachtwagen op de zaak.

In jouw functie als bijrijder werk je voornamelijk van maandag t / m vrijdag en incidenteel op zaterdag. De exacte werktijden zijn per dag verschillend, veelal verneem je één dag van te voren hoe laat je moet beginnen.

Pas wanneer alle bestellingen bezorgd zijn en de vrachtwagen weer leeg is ben je klaar, dit betekent dat je uiteindelijke eindtijd niet bekend is.

Je wordt betaalt vanaf de opdrachtgever en tot je weer terug bent bij de opdrachtgever. Daarnaast is het een pré als je eigen vervoer hebt.

Hierdoor kan je zelf naar de vestiging rijden. Mocht je geen eigen vervoer hebben dan kan je vaak met iemand meerijden maar dit betekent wel dat je soms even moet wachten tot jullie beide klaar zijn met de klus.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier