Calculator / engineer
Voort
Lichtenvoorde, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

In deze afwisselende functie ben je in teamverband verantwoordelijk voor de engineering en kostprijscalculatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen de dynamische wereld van de waterbehandeling.

Je werkt adviezen uit, maakt calculaties en offertes, onderhoudsprognoses, adviezen en overeenkomsten. Tevens bewaak je de procedures, deadlines en volg je deze op.

Verder stel je de technische documenten op en bewaak je de kwaliteit en actualiteit van deze documenten.

Functieeisen

Wij zoeken een kandidaat met een Elektrotechnische, Werktuigbouwkundige of soortgelijk met minimaal een diploma op MBO niveau.

Je bent in staat om vanuit de techniek te komen tot een creatieve oplossing en weet dit uit te werken tot een passend voorstel.

Verder ben je pro-actief, resultaatgericht, nuchter, pragmatisch en innovatief. Om je functie goed uit te kunnen oefenen heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je kennis van MS Office en ERP en CAD systemen.

Verder ben je mobiel om projecten te bezoeken en te werken op andere vestigingen (1 a 2 dagen per week).

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken binnen een dynamische organisatie met een bewezen naam. Je komt te werken in een team waarbij collegialiteit, ervaring en kennis hand in hand samen gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier