Adviseur beheer en onderhoud
Arcadis
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnen de adviesgroep Program Management and Construction Management ben jij, als adviseur beheer en onderhoud, werkzaam binnen het team Asset Consultancy.

Ons werkveld omvat een breed spectrum aan werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan contractmanagement onderhoud, het opstellen van MJOP’s, het coördineren en bewaken van de kwaliteit van NEN 2767 conditiemetingen etc.

 • Samen met onze senior adviseurs help je onze klanten met meer waarde halen uit hun onderhoud. Kostenbewustzijn en verduurzaming zijn onderwerpen die als een rode draad door onze werkzaamheden heen lopen.
 • Industrie, (semi-)overheid, onderwijsinstellingen en woningcorporaties horen tot onze klanten.

  Als adviseur beheer en onderhoud pak jij zelfstandig de verantwoordelijkheid voor deze uitdagende vraagstukken en projecten.

  We verwachten dat je je projecten beheerst op de aspecten informatie, budget, tijd en kwaliteit waarbij je de klant nadrukkelijk betrekt.

  Verder ben jij iemand die tactisch mee kan denken, je bent organisatorisch sterk en samen met de senior adviseurs draag je je steentje bij aan het acquireren van nieuwe opdrachten.

  Jouw werkomgeving

  De adviesgroep Program Management & Construction Management (PM&CM) maakt onderdeel uit van de marktgroep Real Estate Design & Consultancy (RED&C) en de divisie Gebouwen.

  Het team Asset Consultancy houdt zich bezig met complexe vraagstukken op het gebied van (brand-)veiligheid,

  bouw-) regelgeving en gebouwkwaliteit. Om groeikansen te benutten willen wij het team Asset Consultancy uitbreiden. Als jij mee wilt denken en doen met de toekomst van het team AC, komen wij graag met jou in contact.

  Naast de Nederlandse markt is Arcadis ook betrokken bij projecten in het buitenland. Daarbij stellen wij hoge eisen aan onszelf en alle betrokken partners.

  De marktgroep RED&C is hecht. Het delen van kennis en samenwerken met verschillende disciplines zijn essentieel om voor klanten de meest optimale en duurzame oplossingen te realiseren.

  Projecten waar wij graag aan werken omvatten complexiteit en een zekere omvang. Daarnaast doorlopen deze projecten het gehele bouwproces en zijn wij hierbij in de design lead in de vorm van onder andere de total engineering opgave of worden wij ingezet door onze klanten op specifieke projectmanagement thema’s.

  De lat iedere keer weer hoger leggen is kenmerkend voor onze marktgroep.

  Kom jij mee bepalen hoe hoog?

  Wat vragen wij?

 • Je hebt een hbo of universitair werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding bouwkunde, Installatietechniek, building physics and services of gelijkwaardig.
 • Je hebt minimaal vier jaar werkervaring in de wereld van gebouwkwaliteit, (onderhoud, contractmanagement, conditiemetingen etc.).
 • Je bent bekend met NEN 2767 conditiemetingen. Bekendheid met RVB BOEI en / of ISO 55.000 is een pre.
 • Je hebt ervaring met het werken met onderhoudsprogramma’s zoals O-Prognose.
 • Je bent analytisch sterk en gericht op resultaat.
 • Je hebt een proactieve houding, bent overtuigend en hebt doorzettingsvermogen.
 • Je bent in staat om vanuit een praktische insteek adviesvraagstukken goed gemotiveerd in te vullen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt een commerciële inslag.
 • Je bent schriftelijk en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels.
 • Je bent bereid te reizen binnen Nederland.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Heb je vragen?

  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 1125 1821 of via rosanne.

  melissen arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  We komen graag in contact met jou als je interesse hebt in deze functie. Door de huidige situatie en maatregelen rond de COVID-19-crisis voeren we kennismakingsgesprekken via de digitale media.

  Op dit moment maken we het tekenen van arbeidsovereenkomsten nog wel afhankelijk van de ontwikkelingen.

  Rosanne Melissen

  rosanne.melissen arcadis.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier