Teamleider Warehouse
Synergie s.r.o.
Amersfoort | 40 uur | MBO, NL
6 dagen geleden

home vacatures Teamleider Warehouse

Als Teamleider Warehouse stuur je de medewerkers van de shift zodanig aan dat alle warehouse werkzaamheden (het in / uit opslag plaatsen en het orderpicken) op een veilige manier worden uitgevoerd en de KPI’s worden behaald.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen team van Orderpickers. Je zorgt dat ze de juiste coaching krijgen, voert verzuimgesprekken en bent verantwoordelijk voor het functioneren en beoordelen van jouw medewerkers.

Functie eisen :

Voor onze opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte collega met 3-5 jaar relevante leidinggevende werkervaring, bij voorkeur in de food logistiek / geconditioneerde levensmiddelen.

Je hebt minimaal een logistieke opleiding op MBO niveau-4 afgerond. Mensen leiden, motiveren en mee krijgen is jou op het lijf geschreven.

Je denkt graag mee over mogelijke verbeteringen en wilt niets liever dan efficiënt werken. Ook heb jij kennis van HACCP en ERP / WMS systemen.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederland en Engels (zowel mondeling als schriftelijk). Tot slot is het een must dat je flexibel inzetbaar bent gedurende de dag (we hebben twee shifts van 06.

00 14.30 en van 14.30 23.00) en je het geen probleem vindt om af en toe in het weekend en / of op een feestdag te werken.

Info over werkgever :

Als Teamleider Warehouse maak je deel uit van een dynamische organisatie in een continu veranderende omgeving. Wij bieden jou een uitdagende functie waarin je je verder kunt blijven ontwikkelen in een collegiale en informele werksfeer.

Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en verwacht. Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Vestiging : Apeldoorn

055-7820444

apeldoorn synergiejobs.nl

Datum geplaatst : 01 juli 2019

Vakgebied : Transportbedrijven

Uren per week : Vacaturenummer :

Vacaturenummer : AP.SYN.3021

Dienstverband : Fulltime

Opleiding :

Klik hier om via WhatsApp te reageren

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier