Expertleider Content en Communicatie
Coöperatie VGZ
Arnhem
4 dagen geleden

Dit is wat jij meebrengt

Jij vindt het belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Jij bent een contentspecialist in hart en nieren, hierdoor weet jij als geen ander consumenten te raken.

Je herkent jezelf in het woord ’thought leader’’’, bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en hebt hier een duidelijke visie op.

Jij hebt dan ook ervaring met de nieuwste content- en communicatiestrategieën en middelen (over bijvoorbeeld personalisatie’ hoeven we jou niets te vertellen) en bent altijd op zoek naar nieuwe contentvormen

Dankzij jouw bevlogenheid en enthousiasme weet jij consumenten, stakeholders, je team en onze interne ambassadeurs mee te nemen en te inspireren.

Je stelt de klant centraal in alles wat je ontwikkelt, gelooft in de kracht van samenwerken en bent in staat om jouw team te motiveren.

Vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken speel jij een cruciale rol binnen het team. In alle situaties maak jij het team beter en dragen jullie samen bij aan de groei van het merkportfolio van Coöperatie VGZ.

Bovendien staan de volgende zaken op je CV :

 • een relevante WO opleiding;
 • aantoonbare kennis & brede ervaring op het gebied van het ontwikkelen en (met resultaat!) implementeren van content- en communicatiestrategieën;
 • ruime werkervaring op het gebied van marketing, content en communicatie;
 • ervaring met aansturing en ontwikkeling van zelforganiserende multidisciplinaire teams in een Agile werkomgeving;
 • affiniteit en / of ervaring met een dienstverlenende omgeving en / of de verzekeringsbranche;
 • brede ervaring en affiniteit met functionele én commerciële copy writing en kennismanagement;
 • resultaatgericht.
 • Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij.

  Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

  Voorop in gezondheid en zorg

  Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten.

  We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en willen voorop lopen in het ontwikkelen en aanbieden van gemakkelijke, vernieuwende en passende oplossingen op het gebied van gezondheid én zorg.

  Klaar om het verschil te maken?

  Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier