Tibco Architect
Groupe CGI inc.
Rotterdam, Pays-Bas
1 dag geleden

Position Description :

Kun jij voor onze OV-klanten missie kritische bedrijfsapplicaties in Tibco tooling ontwerpen en bouwen die geschikt zijn voor de toekomst?

Your future duties and responsibilities :

Voor onze OV-klanten ontwerpen en bouwen we allerlei missie kritische systemen die in het hart van de bedrijfsvoering staan.

Zoals systemen die de sensoren op de treinen elke seconde meten en direct analyseren. Ontstaat er een uitzonderingssituatie zoals bijvoorbeeld sterk oplopende temperaturen, verslechtering van de remmen, een deur die vastzit of grote drukte in de trein, dan grijpt onze software in en stuurt relevante signalen naar het hoofdkantoor.

De trein kan dan in onderhoud genomen kan worden, de conducteur krijgt een signaal of de dienstregeling aangepast. Alles om de treinen meer op tijd te laten rijden en het reisgemak voor de reiziger te vergroten.

Jij kunt een grote bijdrage leveren aan het ontwerpen en bouwen van deze belangrijke applicaties. Jouw professionaliteit en ervaring speelt hierin een belangrijke rol.

CGI biedt je de faciliteiten die professionaliteit verder te ontwikkelen. Je neemt als Tibco ontwikkelaar of architect het voortouw in de ontwikkeling van de applicatie, samen met de klant en de rest van het team.

Tibco community

CGI is de grootste partner van TIBCO in Nederland. Als Business Partner van TIBCO voeren wij veel projecten uit op het gebied van Service Oriented Architectures (SOA).

Dit gebeurt zowel bij de klant op locatie als binnen ons eigen TIBCO Delivery Center. Wij bieden een uitdagende, internationale omgeving met veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

De TIBCO / SOA Community is een bloeiend onderdeel binnen CGI, en geldt als een van de grootste TIBCO / SOA Communities van Nederland.

Daarbij is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In de vorm van Talent Ontwikkelingsprogramma’s, continue opleiden en certificeringen.

Required qualifications to be successful in this role :

Vereiste kwalificaties

 • Afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke ICT component
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en
 • geschrift

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Kennis en ervaring met Service Oriented Architecture (SOA)
 • implementaties

 • Application Integration, Business Process Management en Message
 • Oriented Middleware

 • Web service technologie (SOAP, XML, XSD, XSLT).
 • Ervaring met TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks
 • TIBCO BusinessEvents
 • TIBCO Enterprise Messaging Service (EMS)
 • TIBCO ActiveMatrix Service Grid
 • TIBCO HAWKSoap / wsdl / xml / xsdAutobuild (Jenkins / Maven
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Sander Kapsenberg via +31 6 12 93 56 35 of sander.kapsenberg cgi.coom.

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl cgi.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  What you can expect from us :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier