Controleleider
Flexibility
Almelo, NL
11 dagen geleden

Op zoek naar een baan als controleleider bij een accountantskantoor waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei ?

Onze opdrachtgever betreft een accountantskantoor met meerder vestigingen in Nederland. Ondernemen staat centraal alsmede de persoonlijke benadering richting haar klanten (veelal bovenkant MKB).

Heb jij enige jaren ervaring in de controlepraktijk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een informele, betrokken, regionale vestiging met korte lijnen? Reageer dan!

Als controleleider houd je je bezig met diverse uiteenlopende werkzaamheden zoals het controleren van jaarrekeningen en rapportages, het uitvoeren van controles en het opstellen van rapportages, u onderhoudt en coördineert de contacten met de klant.

Daarnaast geef je leiding aan en coach je jouw team.

Salarisomschrijving

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

0 Studerende voor of afgeronde opleiding tot Registeraccountant

0 Enkele jaren werkervaring binnen de controlepraktijk

0 Woonachtig in de regio

0 Leiderschapskwaliteiten

Wat wij bieden

Een baan met uitzicht op vaste aanstelling bij een professionele en betrokken werkgever in een open en informele cultuur met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse en ben jij de professional die wij zoeken? Reageer dan vandaag en stuur jouw CV met sollicitatiefbrief naar mariska.

spekenbrink flexibility.nl of bel voor meer informatie naar 06-17 364 310.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier