Leerlingbegeleider (special) Educational Needs
Cals College
Cals College Nieuwegein
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Het Cals College Nieuwegein zoekt vanwege ziektevervanging per direct een leerlingbegeleider (special) Educational Needs m / v voor 0,4 fte.

Het Cals College Nieuwegein biedt (tweetalig) havo, (tweetalig) vwo en (tweetalig) gymnasium aan.

Wij zijn op zoek naar iemand die flexibel en georganiseerd is. Je bent gericht op samenwerken en je hebt een probleemoplossende instelling.

Je hebt een voor de functie relevante opleiding (ten minste HBO) en ervaring met het werken met jongeren. Kennis met betrekking tot getalenteerde leerlingen is een pré.

Je hebt de volgende hoofdwerkzaamheden :

 • Begeleider CalsPlus (trajectvoorziening).
 • Individuele ondersteuning en begeleiding van leerlingen.
 • Het schrijven van groeidocumenten (OPP) en het formuleren van een aanvraag van zorgarrangementen.
 • Verder werk je samen met verschillende functionarissen / afdelingen binnen de organisatie zoals de zorgcoördinator, begeleider passend onderwijs, orthopedagoge, leerlingbegeleiders, mentoren, de schoolleiders en heb je contact met leerlingen, ouders en collega’s van andere scholen.

  Inlichtingen

  Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met de heer A.V. Pauw, schoolleider op 030- 6036604. Voor procedurele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw S.

  Vermeulen, medewerkster P&O op 030 - 6036604.

  Sollicitatie

  Uw sollicitatie kunt u richten aan de heer drs. J. M. Kwaaitaal, door op onderstaande sollicitatieknop te klikken. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Interesse in deze baan?

  Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier