Vakantiewerk in de zorg
Careyn
Zuid - Holland
6 dagen geleden

Over de vacature

De zomer, dat is weer lekker genieten van het mooie weer en met vakantie gaan. Ondertussen gaat de zorg in onze locaties en in de thuiszorg gewoon door.

Dat is een flinke klus! Kom jij helpen?

Vakantiewerk bij Careyn

Zoek jij een leuke, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle vakantiebaan? Dan ben je bij Careyn aan het juiste adres! Voor onze teams op de zuidhollandse eilanden (ZHE) zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten.

Vakantiewerk bij Careyn :

 • Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven. Dus voldoende vrije tijd over voor strand, terras en zomertrips.
 • Een uitstekend uurloon, en minstens zo belangrijk :
 • Mooie extra ervaring bij je opleiding in de zorg
 • Als vakantiekracht help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in een van onze verpleeg-

  en verzorgingshuizen. Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen, óf je levert deze zorg aan bewoners van een van onze huizen.

  Een gewaardeerde vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

  Functie eisen

  Wat verwachten wij van jou?

 • Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkunde of Geneeskunde.
 • Je hebt minimaal het eerste leerjaar afgerond voor de zomervakantie.
 • Óf je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende.
 • Als je in de thuiszorg wilt werken, dan is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer, zoals een fiets.
 • Je bent minstens 3 weken beschikbaar.
 • Wat bieden wij?

  Een salaris van minimaal €10,54 bruto per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Werk je in de avonden of in het weekend dan ontvang je een toeslag.

  Komt de vakantieperiode ten einde en is alles van beide kanten goed bevallen, dan kijken wij samen met jou naar een bijbaan bij Careyn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier