HBO Stage - ICT
Koninklijke BAM Groep
Bunnik, Nederland
11 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een stage op het gebied van ICT? Vind jij het leuk om processen te analyseren en in een team te werken?

En ben je daarnaast op zoek naar leuke uitdagingen? Dan ben jíj de stagiair die we zoeken bij Flexplein!

Wat ga je doen?

Binnen ICT Flexplein werken we aan verschillende onderdelen. Je kan hierbij denken aan :

 • Het inventariseren van de behoefte aan ICT beheer.
 • Het overnemen van diverse IT-beheertaken.
 • Een inwerktraject voor ICT beheer neerzetten.
 • Daarnaast is er ook ruimte voor jouw eigen interesses en doelen binnen het ICT vakgebied.
 • Wie zoeken wij?

 • Ben jij een HBO student ICT of ben je geïnteresseerd in alles wat met ICT te maken heeft en op zoek naar een stage?
 • Ben je in staat om beheervraagstukken op te lossen?
 • Ben je gefocust op efficiency en effectiviteit?
 • Heb je interesse in ICT en ben je een echt doener?
 • Ben jij (per direct) 4 of 5 dagen in de week beschikbaar?
 • Herken je jezelf in de bovenstaande punten en wil je dat laten zien tijdens je stage? Solliciteer dan bij BAM Flexplein!

  Wat bieden wij?

  Je gaat stagelopen in een veelzijdige omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen.

  In overleg met jou stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van je opleiding voldoet.

  Je komt stagelopen bij het grootste bouwbedrijf van Nederland, waarbij jij als volwaardige collega wordt gezien. Daarnaast biedt BAM een stagevergoeding volgens richtlijnen van Bouwend Nederland.

  Over ons

  Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking.

  BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in : Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

  Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

  Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management.

  De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.

  BAM's jaaromzet bedraagt ruim € 6,5 miljard, de Groep telt circa 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

  Building the present, creating the future.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier