Chauffeur CE - combinatie wipkar - met kooiaap-ervaring
Logistic Force
Venlo, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij een echte kilometervreter die onder het genot van een goede meezinger graag op de weg is? Wil jij werken bij een werkgever waar jouw chauffeurservaring op prijs wordt gesteld en tijd is voor persoonlijke aandacht?

Stop met zoeken en lees verder! Op dit moment zijn we voor een relatie die op verschillende locaties in Limburg én Oost-Brabant zit nog op zoek naar een gedreven Chauffeur CE - combinatie wipkar met ruime kooiaap-ervaring.

De standplaats is dan ook bespreekbaar!

WAT GA JE DOEN?

Als 'gewone' vrachtwagenchauffeur heb je al een verantwoordelijk functie. Maar bij jou als Chauffeur CE mét Kooiaap gaat dit nog een paar stappen verder.

Een gewoon dock waar je moet lossen?! Prettig natuurlijk, maar voor jou een lachertje. De goederen en materialen die jij vervoert zijn veelal bouwmaterialen en die hebben nu eenmaal doorgaans een uitdagende eindbestemming.

En juist dat maakt deze job voor jou te gek. Met de kooiaap heftruck is dat lossen voor jou een koud kunstje. Gelost, en een tevreden klant?

Check! En door naar de volgende locatie!

Tijdens jouw werkdag ben jij verantwoordelijk voor het gebruik van jouw transportmaterieel, je zorgt er goed voor en daarnaast zorg jij ook dat alle geladen materialen goed gezekerd zijn en op die manier ook goed op de eindbestemming aan gaan komen.

Daarnaast zorg jij uiteraard ook voor het correct invullen van de transportdocumenten en heb jij regelmatig contact met je fleetmanager.

En zie jij ergens verbetermogelijkheden, dan deel jij die natuurlijk meteen met je collega's!

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Rijbewijs CE en een geldige code 95
 • Een heftruckcertificaat en het talent om heel strak te sturen
 • Ruime ervaring met de kooiaap
 • Enkele jaren relevante ervaring achter het stuur
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Ervaring met wissellaadbakken is een pré
 • Enthousiasme : je rijdt graag en vaak en vindt het leuk om op locatie een babbeltje te maken met de klant.
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar minstens zo belangrijk zijn zaken als persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

  Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd?

  Je zou niet de eerste chauffeur zijn die extra certificaten behaalt via onze Academy! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

  Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen.

  En een win-win waar we trots op zijn!

  Iets voor jou? Dan horen wij graag spoedig van jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier