Stage intercedent
Randstad
MAASTRICHT, NL
3 dagen geleden

Zoek jij een uitdagende stageplaats? Wil jij kennis en ervaring opdoen voor diverse vlakken? Houdt jij van veelzijdigheid, en kun jij je goed inleven in klant en kandidaat?

Dan wordt Randstad Callflex jouw nieuwe stageplaats!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die wij kennis mogen laten maken met deze mooie wereld van uitzenden en de flexbranche! Verder zul je zelfstandig aan de slag gaan, en voldoende vrijheid krijgen jouw opdracht goed in kaart te brengen en uit te voeren.

Daarnaast variëren jouw werkzaamheden in het gebied van recruitment tot sales, en van administratieve- tot juridische zaken.

Het voeren van gesprekken met zowel klant als kandidaat, het werven van kandidaten, het schrijven van goede vacatureteksten, noem maar op, het complete takenpakket dus!

Jij bent :

 • Communicatief sterk,
 • Een stagiaire die durft en wilt!
 • Op zoek naar een mooie stageplaats!
 • Stage lopen binnen het bedrijf dat marktleider is op het gebied van HR.

  Vind jij het leuk om stage ervaring op te doen in een beursgenoteerd bedrijf, mee te draaien op een uitdagende en zeer gezellige unit en je verder te ontwikkelen in eerdergenoemde competenties?

  Ben jij minimaal 20 weken, 4 a 5 dagen in de week beschikbaar én op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats?

  Neem dan snel contact op!

  043 329 17 92

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Mordant, Veronique

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier