Junior Employer Brand Specialist (Maassluis, Regio Rotterdam)
Lely
Maassluis, Zuid-Holland, Netherlands
2 dagen geleden

Vacatureomschrijving

 • Doelgroepen op de juiste manier bereiken en bewegen, dat kun jij als geen ander. Je plant een video dag in met collega'
 • s, zet een online campagne uit en draait moeiteloos een tof wervingsevent in elkaar. Iets voor jou?

  In scrum stijl schuif je aan bij de intake met de Recruiter / Talent Acquistion Specialist, Sourcer en de (hiring) manager.

  Samen stellen jullie de juiste vragen om het profiel voor onze nieuwe collega goed scherp te krijgen. Als voorbereiding heb je al een rondje media bekeken en al nagedacht over hoe je deze werving aan gaat pakken.

  Klinkt dit bekend? Lees dan verder!

  Wat ga je doen?

  Vanaf de vacature intake heb je een wekelijkse call met het gehele hiringteam waarbij iedereen een update geeft van de acties en uitkomsten.

  Jij bouwt de marketingcampagne en maakt hierbij gebruik van diverse jobboards en LinkedIn. Heb je iets ander nodig? Laat het weten! We hebben een geolied film en foto team klaarstaan om samen met jou inhoudelijke content te ontwikkelen.

  Je kent alle campagnes, weet precies wat er speelt en aan de hand van de feedback op kandidaten stel je je campagne verder bij.

  Vanuit branding geef je een update van de campagnes, geef je aan waar je campagnemanagement hebt toegepast en waarom. In de tussentijd schakel je met de recruiter en de sourcer om de werving optimaal in te steken.

  Verder ondersteun je de Employer Brand specialist (ook de manager van het team) bij het verder ontwikkelen van onze Legendairy’ campagne waarbij we grote plannen hebben om dit ook internationaal verder uit te rollen.

  Je draait je hand er niet voor om, om ook even met internationale collega’s mee te denken over bijvoorbeeld het werven van servicemonteurs in Frankrijk of misschien wel technische specialisten in Australië.

  Kortom een veelzijdig baan waarin je je creativiteit en ambities zeker kwijt kunt!

  Waar kom je terecht?

  Als we je vertellen dat er 3,5 jaar geleden geen recruitment afdeling was bij Lely. Dat we inmiddels 5 recruiters, 1 employer brand specialist, 1 campus recruiter, 4 talent sourcers en een recruitment officer hebben?

  En dat we verschillende projecten succesvol hebben afgerond, van referral programma tot ATS-implementatie, employer brand campagne naar onboarding en nu onze avonturen op internationaal vlak aan het ontdekken zijn?

  Functie-eisen

  Kennis van Recruitment Marketing en Employer Branding is heel erg welkom! Mocht je nog niet alles weten, no problem we kunnen vast een leuke training vinden waardoor je in no time up-to-speed bent! Ideaal zou zijn als je 2 jaar ervaring hebt opgedaan bij een online marketingbureau of bij een corporate. Verder :

 • Je bent creatief, je kunt je verplaatsen in de doelgroep en dit vertalen naar een succesvolle wervingscampagne;
 • You love numbers! CTR, CPC, CPM je weet wat het is, maar nog belangrijker, je snapt wat er staat en kan bijsturen waar nodig;
 • Minimaal hbo studie afgerond, bijvoorbeeld marketing of communicatievlak
 • Vanaf 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
 • Last but not least je bent een prettige collega, ambitie om recruitment marketing verder op te bouwen en wellicht mij ooit op te volgen als strategisch Employer Brand verantwoordelijke zeg het maar, Make it Legendairy ;-)

  Aanvullende informatie

  Een nieuwe functie, echt een specialisme in een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland die de komende jaren nog voldoende uitdagende vacatures heeft, dus werk genoeg ;-)

 • Salaris afhankelijk van ervaring en kennnis;
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Een open werkomgeving met flexibele werktijden
 • Je gaat aan de slag met een enthousiast en ambitieus team, 1 keer per week zien we elkaar op de Campus, de rest is flexibel en in overleg;
 • Goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling & groei;
 • Onze Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen;
 • Je komt te werken bij 1 van de meest innovatieve organisaties van Nederland;
 • Lely heeft prima arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen
 • Werken in een internationale omgeving in het duurzaamste kantoor / productie locatie van Europa;
 • Onbeperkt toegang tot LinkedInLearning platform om oneindig veel trainingen en cursussen te kunnen volgen
 • FitatLely programma met (online) sportlessen, masterclasses over thuiswerken en andere activiteiten op het gebied van Body, Mind or Food

 • en een eigen Barista op de Lely Campus die de beste cappuccino’s maakt van verse melk, direct van de boer.
 • Lely is Great Place to Work gecertificeerd en nog veel meer. Ontdek het zelf. Ga de uitdaging aan!

  LI-NP1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier