Analytische Starters gezocht voor softwarehuis
HUMAN-CAPiTAL
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Afgestudeerd van een IT (gerelateerde) opleiding en klaar om jouw carrière te beginnen? Onze opdrachtgever biedt een cloud oplossing voor cross-enterprise collaboration, afgestemd op samenwerking tussen bedrijven in de bouw en bouw gerelateerde organisaties.

Zij ondersteunen meer dan 20 doelgroepen, waaronder ingenieursbureaus, gemeentes, leveranciers en producenten, en is beschikbaar in 21 talen.

Momenteel gebruiken meer dan gebruikers het systeem voor projecten in 50 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland.

Sinds 2011 is er een kantoor in Utrecht met een team van tien enthousiaste collega’s die alle projecten en klanten in de Benelux ondersteunen.

Onze opdrachtgever richt zich op de top 30 van organisaties binnen de segmenten bouw, infra en energie. Om de ambitieuze plannen waar te maken en te groeien, is een optimaal functionerende salesorganisatie van groot belang.

Daarom zoeken zij in Utrecht een Solution Specialist die het platform correct inricht voor projecten / klanten. Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden Zorgen voor de concrete inrichting van het platform De klant ondersteunen en (technische) trainingen en workshops verzorgen, zodat de klant adequaat en zelfstandig met de geboden productoplossing kan werken.

Hierbij horen de voorbereidingen en de bijbehorende documentatie Snel en vakkundig omgaan met vragen van het (bouw)projectteam en zelfstandig oplossingen bieden om problemen op te lossen Het Benelux-verkoopteam ondersteunen met jouw (technische) kennis en ervaring Functie-eisen Minimaal HBO werk- en denkniveau Affiniteit met de bouw (pre) Kennis of ervaring met programmeren in C / C++, Java of Python is een pre Communicatief vaardig, analytisch sterk en klant- en servicegericht Stressbestendig en ziet knelpunten als uitdagingen Bijt zich vast in complexe vraagstukken en vertaalt deze naar klantoplossingen Beheerst Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Beloning Uitstekend salaris en bonus Ontwikkel- en carrièremogelijkheden Platte bedrijfsstructuur en onbureaucratische werkwijze Ruimte voor eigen initiatieven en creatieve ideeën Voel jij je aangesproken om deel uit te maken van deze mooie organisatie?

Stuur je CV en motivatiebrief naar . Voor meer informatie over deze vacature bel je naar , je kunt vragen naar Jan Andries Stam.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier