Accountmanager SEO in Bussum
SalesToppers
Bussum, NL
2 dagen geleden

Wij hebben een uitdagende Sales job openstaan als Accountmanager SEO met veel doorgroeimogelijkheden. Wil jij ook werken bij de top 10 speler van Zoekmachine Marketing?

Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie :

Als Accountmanager SEO ben je veel onderweg om nieuwe klanten te werven. Je plant per week een tiental bezoeken in, om zo je target te halen.

Voorafgaand aan een bezoek verdiep je, je in de klant of prospect. Je informeert prospects en klanten over de mogelijkheden van onze seo solutions.

Als Accountmanager SEO stel je een scherpe offerte op om zo deal te sluiten. Daarnaast volg je de marktontwikkelingen en signaleer je kansen.

De ideale kandidaat :

Als Accountmanager SEO ben je een verkoper van nature. Je vindt verkopen leuk, nee dat is te zacht uitgedrukt : je krijgt er een kick van.

Maar je weet ook dat verkopen meer vraagt dan een snelle babbel. Je analytisch vermogen is van groot belang bij het stellen van doelen en tactieken.

Je kunt goed omgaan met opbouwende kritiek en bent ervan overtuigd dat je hoe goed je ook bent je altijd nog kunt groeien.

Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Als Accountmanager SEO Marketing beschik je over minimaal 1 jaar commerciële werkervaring.

Je beschikt daarnaast over MBO / HBO denk- en werkniveau en hebt een representatief voorkomen. Je bent een New Business Hunter met consultative selling skills die altijd zijn targets behaalt! Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift is een vereiste.

Wat bieden wij onze Accountmanager SEO!

Een uitdagende sales functie als Accountmanager SEO bij een enthousiast team van gedreven seo sales specialisten. Als Accountmanager SEO geniet je van goede arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto naar keuze en de laatste smartphone.

Naast een goed basissalaris bieden wij onze Accountmanager SEO geweldige bonussen en incentives, The sky is the limit. Daarnaast zijn er veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en in-company trainingen.

Onze sales coaches geven je een succesvolle start in onze business.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier