Leerkracht 1-2
Digitalis
Almere, Netherlands
2 dagen geleden
source : Meesterbaan

De Almeerse Scholen Groep is voor basisschool Digitalis op zoek naar een

Ervaren Leerkracht voor stamgroep 1 / 2

wtf 0,4

Voor één van onze stamgroepen 1 / 2 zoeken wij een ervaren leerkracht die het leuk vindt om samen met duo-partner zij-instromer een groep te begeleiden.

Met je parallel-collega bereid je lessen voor die effectief en betekenisvol voor leerlingen zijn.

Wij werken met Onderbouwd en het leerlingvolgsysteem Inzichtelijk. In de groepen 1 / 2 zijn ook digitale hulpmiddelen aanwezig als een digibord, een aantal computers en tablets.

Vanaf groep 3 heeft elke leerling een eigen device voor het verwerken van de lesstof.

Naast een digitale school zijn wij ook een Gezonde School, waarbij het bewegen tijdens instructies, bij het wissel van de vakken, maar ook extra gym een belangrijk onderdeel zijn.

Ook worden er smaaklessen gegeven, waarbij gezonde voeding centraal staat. Onze leerlingen uit groep 6 gaan wekelijks naar de schooltuin en met de oogst wordt gekookt door alle leerlingen van de gehele school.

Al bij de kleuters starten wij om de leerling in kleine stapjes autonoom te maken voor het eigen leerproces, wij hebben daarom een leerlijn opgezet van zelfredzaamheid naar autonomie .

Er zijn daarom tenminste drie keer per jaar, of zo veel vaker als dat nodig is, individuele coachgesprekken met je leerlingen en hun ouders.

In dit coachgesprek bespreek je gezamenlijk de voortgang, bekijk je wat de belemmerende en stimulerende factoren waren en leg je samen de doelen voor de komende periode vast.

Deze leerlijn is helemaal gericht op de individuele leerling (IK).

Wij hebben als team gekozen voor de sociaal emotionele methode De Vreedzame School, omdat die vooral vanuit het WIJ werkt.

In onze stamgroepen (2 leerjaren bij elkaar) en op school wordt zoveel mogelijk een democratische minimaatschappij nagebootst, waarbij onze leerlingen gezamenlijk verantwoordelijk zijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier