Wandelmaatje
Saffier De Residentiegroep
WoonZorgPark Loosduinen, Den Haag
22 uur geleden

WoonZorgPark Loosduinen is een kleinschalig zorgcentrum met aanleunappartementen, één- en tweekamerappartementen en allerlei voorzieningen die ook voor de wijk toegankelijk zijn.

Hierdoor is er altijd leven en gezelligheid. In Loosduinen zijn ook oudere mensen welkom bij wie het geheugen in lichte of sterkere mate achteruit gaat.

In de vleugel Molenzicht en Westcamp wonen bewoners zelfstandig, maar wordt extra structuur geboden als dat nodig is. Op de afdeling Schelpenhof wonen ouderen met een indicatie dementie in een gesloten setting.

We zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers die met bewoners willen wandelen of hen kunnen helpen bij de boodschappen.

Want vaak zijn de bewoners van het WoonZorgPark minder mobiel (rollator of rolstoel gebonden) en kunnen ze niet meer zelfstandig naar buiten.

En hoe heerlijk is het om even over de markt te kunnen lopen? Of op een bankje in het park genieten van de zon op je gezicht?

Lijkt het je leuk om af en toe eens met een van de bewoners naar buiten te gaan? Neem dan contact op met Arie Cramer, coördinator vrijwilligers van WoonZorgPark Loosduinen :

Telefoonnummer : 06 - 29 32 69 61

E-mail :

Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

In WoonZorgPark Loosduinen zijn zo’n 120 vrijwilligers actief. Dit is een enthousiaste groep mensen die haar steentje bijdraagt aan de organisatie ter ondersteuning van afdelingen en bewoners.

Bewoners en medewerkers ervaren deze professionele hulp als een welkome aanvulling op wensen en behoeften. De een komt dagelijks, een ander wekelijks of maandelijks om ergens bij te helpen.

Waar behoefte aan hulp is en dit door een vrijwilliger gegeven kan worden, is hij of zij bij ons hartelijk welkom!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier