leerling servicemonteur
Board Engineering
Amersfoort, NL
10 dagen geleden

Functie omschrijving

Als leerling service- / storingsmonteur ga je dagelijks op pad met een collega voor onderhoud en reparatie van koelsystemen.

Je bezoekt hiervoor verschillende bedrijven. In het geval van een storing ben je verantwoordelijk voor het verhelpen ervan.

Je bent een belangrijk visitekaartje voor het bedrijf. De snel moderniserende agrarische sector waarin je voornamelijk werkzaam bent, biedt op het gebied van techniek veel uitdaging.

Functie eisen

Verder vragen we van je dat je beschikt over :

 • Mbo-opleiding op niveau 2 richting de installatietechniek
 • Een klantgerichte en flexibele instelling
 • Affiniteit met de agrarische sector (is een pre)
 • Rijbewijs B
 • Een frisse dosis energie en enthousiasme
 • Bedrijfsprofiel

  Dit bedrijf is een grote speler in de koeltechniek, de akkerbouw en de melkveehouderij.

  Zij werken landelijk en hebben daar 40 buitendienst servicemonteurs voor nodig.

  Dit bedrijf staat bekend als een club waar iedereen lang werkt omdat het een gemoedelijke werkgever is. De installaties die zij leveren bij klanten zijn uitgebreid en geavanceerd.

  Je heb veelal te maken met producten die gekoeld of ingevroren moeten worden en daar zijn strengen regels voor.

  De ontwikkeling van deze installaties gaat snel en er wordt zelf geproduceerd in eigen fabriek. De indruk van Board Engineering is dan ook dat het een leuk en gemoedelijk bedrijf is met een zeer platte structuur.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een afwisselende en uitdagende baan, met een geweldig toekomst perspectief. Je gaat bij dit bedrijf in de leer bij een ervaren servicemonteur die het ook leuk vind om jou praktisch op te leiden en je de kneepjes van het vak te leren.

  Daarbij heb je een Scholings budget die jou ook theoretische naar een hoger niveau tilt en daardoor een geweldige toekomst tegemoet gaat.

  Er staat een grote, professionele organisatie achter je. Zo word je bijvoorbeeld ondersteund door collega’s van de afdeling Technical Support.

  Binnen ons bedrijf is de werksfeer en communicatie open en informeel. De arbeidsvoorwaarden zijn modern en marktconform.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier