Ervaren schadebehandelaar bij VvAA Schadeservice
VvAA
Utrecht, Netherlands
5 dagen geleden

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een ervaren schadebehandelaar met passie voor het vak? Dan zoeken we jou!

Het Team VvAA Schadeservice

Bij VvAA Schadeservice behandelen we met ongeveer 25 collega’s de materiële schadeclaims van onze leden. Dat doen we vakkundig en snel, waarbij het belang van de leden altijd centraal staat.

Dat doen we bijzonder goed : al jaren staan we landelijk in de top-3 in klanttevredenheidsonderzoeken voor schadeafdelingen.

We zijn leergierig, creatief, zelfkritisch en vormen met elkaar een hecht team. Elke dag willen we onze leden een onuitwisbare positieve ervaring geven met onze service en dienstverlening.

Dat lukt alleen als we samen een topteam vormen, meesterschap tonen in ons vak, en altijd klaarstaan om onze leden optimaal te ontzorgen bij een schadegeval.

Jouw rol binnen het team

Je behandelt binnenkomende claims op het gebied van schadeverzekeringen van onze leden. Als dossiermanager heb je de verantwoordelijkheid over jouw eigen dossiers en handelt ze van A tot Z af.

Motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en reis / annulering vormen onder meer jouw domein. Door actief mee te denken en een vlotte en deskundige afhandeling van de claims ontzorg jij onze leden.

Daarnaast ben je een vraagbaak voor je collega’s en help je hen door jouw kennis en ervaring in het vak te delen.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een gepassioneerde ervaren vakman / vakvrouw die veel voldoening haalt uit het ontzorgen van onze verzekerden bij een schade en die net als wij overtuigd is van de kracht van direct (telefonisch / WhatsApp) contact.

Ben jij een empathisch luisteraar, denk je in oplossingen, ben je flexibel, ben je handig en snel in het (leren) omgaan met computersystemen?

Kan je jezelf motiveren om vanuit huis te werken en ben je ook nog eens nauwkeurig en stressbestendig? Kun je overtuigend zijn zonder star te worden?

Zorgt jouw pro-activiteit ervoor dat je continu werkt aan verbetering? Dan pas je in ons team.

Voor ons team zoeken we een ervaren (multibranche) schadebehandelaar voor minimaal 32 uur. Ben je opgeleid als schadebehandelaar, heb je ruime ervaring in het uitoefenen van dit mooie vak en werk en denk je ook op hbo-niveau?

Reageer dan snel op deze vacature!

Let op : ruime praktijkervaring (multibranche) is een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze mooie functie.

Wat krijg jij ervoor terug?

VvAA biedt je een afwisselende en uitdagende functie met een goede werksfeer in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid.

We kennen ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand, flexibele werktijden en werkplekken, de mogelijkheid om extra verlof te kopen en korting op financiële producten (diverse verzekeringen).

Groei en ontwikkeling vormen wat ons betreft de sleutel tot duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Een gezonde levensstijl hoort daarbij.

Dus krijg je korting op je fitnessabonnement, kan je gebruik maken van een fietsplan en kan je meedoen met een vitaliteitsprogramma.

Ook verdien je een goed salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier