Kostendeskundige Waterbouw
sweco
De Bilt, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Weet jij hoe civiele projecten worden uitgevoerd, heb je ervaring met het opstellen van kostenramingen en wil je in een betrokken team werken?

Reageer dan op deze vacature, want dan maak ik graag kennis met jou’

Arjan Frens Teammanager Constructieve Waterbouw

De afdeling Waterbouw bestaat uit enthousiaste professionals die werken aan waterveiligheid en infrastructuur. In de afdeling komen vele disciplines samen, zoals geotechniek, constructieve waterbouw en modellering, maar ook projectbeheersing en inkoop- en contractmanagement.

Onze experts zorgen voor integrale, creatieve oplossingen voor nieuwbouw, beheer en onderhoud van waterwerken zoals havens, vaarwegen en tunnels.

Voorbeelden van projecten waar wij trots op zijn : Spoortunnel Delft, Vismigratierivier, gemaal C. Mantel (Schardam), de A11 verbinding bij Brugge (B) en de Vizierstuwen in de Nederrijn en Lek.

Als Kostendeskundige Waterbouw ben je de financieel specialist bij waterbouwkundige ontwerpen. Je adviseert in projecten en werkt samen met andere adviseurs verschillende alternatieven uit.

Doordat je het totaaloverzicht hebt en de juiste mensen en kennis weet te verbinden kom je met het team tot een economisch verantwoord ontwerp.

Om dit te bereiken stel je in diverse stadia contracten en kostenramingen op volgens de hiervoor geldende regelgeving, zoals RAW, UAV Gc en SSK systematiek.

Op deze manier bepaal je op deterministische en / of probabilistische wijze de investeringskosten.

Naast het opstellen van kostenramingen in diverse stadia van projecten adviseer je zowel intern als extern over projectrisico’s en bouwkosten.

Je werkt mee aan risicoanalyses en geeft advies aan onze opdrachtgevers.

Wij zoeken

 • Je hebt enige jaren relevante werkervaring. Bijvoorbeeld als kostendeskundige bij een ingenieursbureau, als werkvoorbereider of als calculator binnen de weg- en waterbouw;
 • Je hebt een hbo of wo opleiding Civiele Techniek afgerond;
 • Je bent thuis in uitvoeringsmethoden, kosten, materiaalprijzen en verschillende contractvormen en je wilt je hierin blijven ontwikkelen;
 • Je werkt accuraat en je bent resultaat- en kwaliteitsgericht;
 • Je kan goed het overzicht bewaren en weet de juiste mensen en kennis te verbinden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier