Account Developer - Finance
ORTEC
Amsterdam
6 dagen geleden

Job description

Als Account Developer - Finance bij ORTEC's Data Science & Consulting divisie (ODSC) maak je deel uit van een unieke organisatie en team.

Volgens onze klanten laten onze mensen zich naast hun inhoudelijke drive en expertise typeren door altijd mee te denken in oplossingen en het onmogelijke mogelijk maken.

Wij zijn er trots op om met deze aanpak al jaren vele grote en innovatieve bedrijven tot onze klantenkring te mogen rekenen.

Eén van de belangrijkste strategische pijlers voor de komende jaren is om onze impact verder te vergroten via onze bestaande klanten.

Dat willen we doen door bestaande samenwerkingen te intensiveren en te verbreden.

In het ontwikkelen van klantrelaties zijn lange termijnvisie en impact kernwoorden. Als Account Developer - Finance ben je de schakel tussen ORTEC en de klant en onderhoud je de sterke relaties die wij hebben met onze klanten.

Je bent goed op de hoogte van de uitdagingen van de klant en met behulp van het ORTEC-team zoek je naar de beste oplossing voor deze uitdagingen.

Je verantwoordelijkheden als Account Developer - Finance zijn onder andere het bouwen en onderhouden van langdurige klantrelaties, het ontwikkelen en uitvoeren van een strategie om het account te laten groeien, het coachen en motiveren van het accountteam, het behartigen van de commerciële belangen van ORTEC in contractonderhandelingen en het fungeren als escalatiepunt voor de projectteams van zowel ORTEC als de klant.

Je hebt eigenaarschap over alles wat er op jouw accounts gebeurt, op het gebied van impact, omzet, marge, groei, klanttevredenheid en de tevredenheid van het accountteam.

Kortom, je zorgt dat zowel de klant als het ORTEC-team binnen jouw account tevreden zijn!

Binnen ons team dat verantwoordelijk is voor klanten in de financiële dienstverlening zijn we op zoek naar een Account Developer, voorbeelden van onze accounts in deze sector zijn APG, Univé en Achmea.

Jouw team, en ORTEC als geheel, bestaat uit zeer getalenteerde mensen die graag samenwerken en elkaar helpen, terwijl ze echt het verschil maken voor onze klanten.

Je komt te werken in een omgeving waar kennis en kunde over Data & Analytics van de hoogste orde is en je wisselt kennis en ervaring uit met andere account developers.

Door jouw account te laten groeien, vergroot je de voetafdruk van ORTEC binnen de betreffende industrie en de impact die we als ORTEC maken.

Afhankelijk van je eigen ambities is het mogelijk om de rol te combineren met bijvoorbeeld leidinggevende taken of Projectmanager.

Voor meer informatie over ORTEC kun je terecht op onze website. Solliciteren kan vandaag nog online via de solliciteerknop op onze website.

Voor vragen kun je contact opnemen met Falko Hage (Recruiter) via recruitment ortec.com.

Who you are

Als Account Developer - Finance ben je een ambitieuze professional met ervaring in sales / accountmanagement of vergelijkbare rollen.

Je weet hoe je met mensen om moet gaan en sterke relaties opbouwt. Je neemt het voortouw in complexe situaties en ondersteunt jouw team in hun verantwoordelijkheden.

 • Je hebt een Bachelor of Masterdiploma en minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een commerciële- of consultancy functie.
 • Kennis van en een netwerk in de Financiële dienstverlening is een grote pre.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met wiskunde, Data Science en / of datagedreven werken, ervaring in dit vakgebied is een pre.
 • Je bent ondernemend, empathisch, creatief en je deelt je kennis en ideeën graag met anderen.
 • Je begrijpt de kracht van goede communicatie en weet deze vaardigheid optimaal te benutten.
 • Stakeholdermanagement is waar jij uitblinkt, je weet de juiste mensen op de juiste manier te enthousiasmeren.
 • Je wordt gedreven door impact te maken bij onze klanten en langdurige relaties op te bouwen.
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • What we offer

 • We werken op basis van vertrouwen : jouw vaste contract ligt voor je klaar
 • Toegang tot het meest toegewijde powerhouse in toegepaste wiskunde
 • Wordt onderdeel van onze missie om de wereld te verbeteren
 • Een open, vriendelijke en informele sfeer
 • Mobiliteitsvergoeding van 3% gebaseerd op jouw bruto salaris
 • Volledige 13de maand
 • NS Business Card, lease mogelijkheid of woon / werkverkeer vergoeding : de keuze is aan jou
 • 25 vakantiedagen, extra dagen vanaf 35 jaar
 • Actieve personeelsvereniging voor leuke activiteiten met collega’s en het op inhoud gedreven Young ORTEC om lid van te worden
 • We helpen jou met #stayhealthy, #stayeffective en #stayconnected : we organiseren online activiteiten als een pub quiz, online sport sessies, social calls met collegas en veel meer.
 • What to expect

  Wij helpen je om jezelf te ontwikkelen op jouw vakgebied. Je kunt ontwikkelprogramma's volgen op basis van je persoonlijke behoeften en de functie-eisen, inclusief de mogelijkheid om cursussen en seminars bij te wonen.

  We bieden je uitdagende, praktische en hands-on ervaring en de mogelijkheid om in het buitenland te werken. We werken in een vlakke organisatiestructuur met korte communicatielijnen.

  Er heerst een open, informele, coöperatieve en positieve sfeer. We beschikken over meer dan 1000 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Roemenië, Italië, Polen, de Verenigde Staten, Australië en Brazilië.

  Ga naar onze website voor meer informatie over onze oplossingen en ervaringen van onze klanten.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier