Medior C# developer voor web based applicaties
PHIND
Den Haag, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie Momenteel ben ik op zoek naar een Medior .NET Developer die ervaring heeft met C# en web based applicaties voor een marktleider op de Nederlandse markt.

De organisatie ontwikkeld maatsoftware voor web based applicaties en portals. Hierin is het zaak dat zowel CRM en ERP systemen gekoppeld worden met de portals.

Je gaat werken bij een organisatie die zich de laatste 20 jaar onderscheid in het leveren van totaaloplossingen voor MKB niveau als Enterprise niveau.

Binnen deze organisatie leer je je collega’s buiten het werk goed kennen door de welbekende vrijmibo’s. Voor developers die houden van structuur ben je bij deze partij aan het juiste adres, dit doordat zij gebruik maken van de scrum methodiek.

Functie In je rol als developer ligt het zwaartepunt voornamelijk op de backend. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software voor web based oplossingen.

Je gaat producten opleveren die je van scratch af aan opbouwt maar daarnaast vul je ook features aan, aan bestaande applicaties.

Als developer ben je een belangrijke schakel van het geheel. Eisen HBO werk en denk niveau Minimaal 3 jaar ervaring Kennis van Entity framework en Azure Ervaring met Voorwaarden € 2500 € 3500 40 uur (minder is bespreekbaar) Vakantiegeld 23 vakantiedagen Persoonsgebonden opleidingstraject Uitjes naar Tech days

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier