Webdeveloper (middelbaar)
CareerValue B.V.
Heiloo, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

In dit gezellige team is momenteel ruimte voor eenervaren .NET Webdeveloper. De focus van jouw werkzaamheden ligtstraks op Backend Development.

Achter deze portal hangt namelijkeen ontzettend grote database en ingewikkelde backend, gevuld metsportgegevens van over de hele wereld die continu geupdatet enreal-time weergegeven worden.

Je kunt je dus voorstellen dat je indeze functie stevig in je schoenen moet staan op technisch vlak endat je veel gaat puzzelen met deze data.

Het is dan ook belangrijkdat je minimaal op Medior niveau kunt programmeren. De techniekenwaarmee jij aan de slag gaat, zijn voornamelijk Visual Studio, C#,ASP.

NET, MVC, SQL Server en Javascript. Een voorbeeld van eenhuidige project is het bouwen van API's en het systeem achteronline rankings, wat ervoor zorgt dat de score van alle actieveleden van het portal automatisch en continu up-to-date zijn.

Jekrijgt in deze functie veel vrijheid en eigen verantwoordelijk. Erwordt volgens eenScr..

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier