Tester ict
Hi-Systems
Oosterhout, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Hi-Systems in Oosterhout, is voor haar scrumteamsop zoek naar een functioneel tester. Heb jij minimaal 1 jaarervaring met het functioneel testen van diverse softwareapplicatiesvan complexe informatiesystemen en ben jij toe aan een volgendestap?

Word dan tester bij Hi-Systems en lever jouw bijdrage aan demeest gebruikersvriendelijke software van de Nederlandsegezondheidszorg! Wat ga je doen?

Jouw doel is om fouten en bugs inde software- en gebruikers flow te ontdekken. Je rapporteertstructureel en op een, voor het development team begrijpelijkwijze, de ontdekte bugs.

Uiteindelijk is het hoofddoel om deapplicatie zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk te latenwerken met de best mogelijke gebruikers ervaring.

Jij werkt nauwsamen met de software developers om zeker te stellen dat degerealiseerde functionaliteit naar behoren werkt en de kwaliteitgewaarborgd wordt.

Hierbij maak je gebruik van je communicatieve enanalytische vaardigheden. Als tester ben jeverantwo..

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier