Assetmanager netwerken en ICT systemen Metro
GVB
Diemen, NL
8 uur geleden

Assetmanager netwerken en ICT systemen Metro

Vacature, HBO / Bachelor, WO / MSc, 32 tot 36 uur per week, Diemen

 • Techniek
 • Assetmanager netwerken en ICT systemen Metro
 • Vacature Assetmanager netwerken en ICT systemen Metro

  HBO / Bachelor, WO / MSc, 32 tot 36 uur per week, Diemen

  Solliciteren

  Je bent als assetmanager samen met de twee collega's verantwoordelijk voor o.a. de centrale besturings-installaties, de diverse netwerken, de glasvezelkabels, de brandmeldinstallaties, de camera’s, de diverse omroepinstallaties en tunnelveiligheids-installaties.

  Vakantiedagen

  21-25 (excl eventuele ADV dagen)

  Ben jij de geschikte kandidaat?

  Solliciteer direct op deze vacature

  Jouw contact bij GVB : Lonneke Burghart

  Lonneke Burghart

  senior Recruiter Techniek & Staf

  Algemene informatie

  De afdeling Assetmanagement van Rail Services is verantwoordelijk voor een systematisch en optimaal beheer van de (rail) infrastructuur en assets in beheer van GVB.

  Door sturing op prestaties, risico's en kosten over de levensduur van de objecten / systemen is de afdeling erop gericht om de lange termijn assetstrategie te volbrengen.

  Je baan

  Door de grote uitbreiding van het aantal te beheren assets door de komst van de NoordZuidLijn en het grote belang van de netwerken en ict-

  systemen voor het Metro-bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar versterking van ons team op dit gebied. Samen met een collega’s asset managers netwerken en ICT-

  systemen ben je verantwoordelijk voor o.a. de centrale besturings-installaties, de diverse netwerken, de glasvezelkabels, de brandmeldinstallaties, de camera’s, de diverse omroepinstallaties en tunnelveiligheids-installaties.

  Naast de technische aspecten zijn de financiële beheersing van het onderhoud, het zoeken naar vernieuwingen en verbeteren van procedures belangrijke elementen van je functie.

  Je bent de spil in het web om te zorgen dat de metro railinfrastructuur veilig en ook maximaal beschikbaar is. Om dit te kunnen doen heb je intensief contact met de afdeling uitvoering van GVB Rail Services, adviesbureaus op het vakgebied, de afdeling Rail Materieel, leveranciers, de vervoersafdelingen van GVB, grote projectorganisaties zoals Zuidasdok en Amstelveenlijn en natuurlijk met de opdrachtgever, de afdeling MET E&B van de gemeente Amsterdam.

  Je beheert de assets door het maximaliseren van kosteneffectiviteit met een optimale balans tussen technische prestaties (veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid) in combinatie met de operationele prestaties (bezetting en benutting) en kosten.

  Je stelt beheerplannen, veiligheidskaders en onderhoudsprogramma’s op gebaseerd op de assetstrategie.

  Er spelen altijd interessante technische zaken dus het is een dynamische omgeving waarin je terecht komt.

  Je profiel

  Wij zoeken voor deze functie een stevige persoonlijkheid die overeind blijft in bovengenoemd krachtenspel. Goede communicatieve eigenschappen en stressbestendigheid zijn onontbeerlijk.

  Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding Elektrotechniek en een gedegen kennis van Scada applicaties, het ontwerpproces ICT en Communicatie interface knowhow.

  Verder heb je ruime ervaring in het vakgebied. Relevante kennis van assetmanagement en onderhoud is een pre.

  De arbeidsvoorwaarden

  Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal €3.624, en maximaal € 5.261,- per maand obv 36 uur per week (schaal 11).

  Daarnaast heeft GVB goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een 13e maand, pensioenregeling bij ABP, studiefaciliteiten en vrij reizen met GVB in Amsterdam e.o.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier